About

Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare ! Orice asemănare cu personaje reale sau alte documente este pur întâmplătoare ! Să mor io !!!!  Nu doresc să aduc atingere demnităţii, imaginii sau altui drept fundamental al unei anumite persoane ! Pe cuvânt de pionier !!!!

Anunțuri

12 Responses to About

 1. G says:

  -Lecţii de viaţă- din şcoala vieţii, elevat prezentate, de citit şi de recitit! tare Maestre Miştocar!

 2. G says:

  Hazliu momentu` cu -Femeile ăstea- :))) cum să nu vorbească dacă se simte bine băgată în seama..panarama.

 3. G says:

  Miştocare l-ai făcut de caca-o pe Caca-bral, aşa cum merită. Dobitocu are biografie pe Wikipedia(dar, din perioada studenţiei începând, atât), la fel profil de facebook (da să-şi pună originile pe acolo, nik). A venit milog pt. subvenţiile statului român, şi a ajuns să se simtă indecent de bine arătându-şi „talentele” la TV. Să-mi bag eu pl. tare dacă nu i-aş băga linku ăst` al tău pe gât, la el în profilul de f. dacă n-ar avea loc reacţii privind încălcarea unor norme..

  • tzunoi says:

   Pai de cand vrei sa aiba? De cand manca banane in copac si se scarpina la urechea dreapta cu piciorul stang ? Si clar ca are date doar dupa ce a coborat din baobab… Cat despre link, si eu am vrut sa il bag pe profil, dar mai bine era daca i-l bagam in alta parte …

 4. G says:

  da miştocare, se mai lansase pe la ştirile protv ,,de ce iubesc Romania?”. În privinţa mea acest cuv. atât de nobil -Iubire- să fie pus lângă, asociat cu -România- face să îmi provoace iritaţii, îmi vine acru la pl… şi vorba ta..acum întrebare retorică, să fie ăia care susţin sus şi tare în stare să-şi dea viaţa pentru ţara asta? oare..

 5. G says:

  :)) :)) :)) – d. Mariana aia ..

  • tzunoi says:

   Mare figura personajul asta… Ce viata a avut si acum a ajuns doar ingrasamant natural si mancare pentru viermi… Asta daca se risca si viermii s-o haleasca !

 6. G says:

  Miştocare, te salut! Ai un blog marfă; reliefezi realitatea cu un umor..cât de sobru mă dau eu nu pot să nu zâmbesc parcurgând documentu`. Navigam aiurea pe net, şi tot rătăcind aşa, norocul a făcut să nimeresc opera ta; spun că-s norocos pt. că nu ştiu cât de mulţi au oportunitatea de a rumega ceea ce tu predai aici. O părerea de-a mea e că dacă ai transpune asta în muzica hip-hop ar fi Danger. Bft!

  • tzunoi says:

   Mersi de complimente… Nu mă risc să fac muzică, din cel puţin 2 motive : cu CNA-ul lor, aş înfunda puşcaria, m-ar face ăştia uitat prin vreo văgăună; şi nici nu aş face prea mulţi bani, cu torentele ăstea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: