Toate catargele sus !

1

 

Vânzoleală mare, priveliştea e o încântare…  Penisul tocmai a intrat în vorbă cu creierul !  Creierul a văzut multe lucruri fierbinţi la viaţa lui, dar, ca un bătrân obscen ce e, nu se dă înlături de la o partidă de futaie…  Aşa că cere amănunte…  Picante…  Penisul cade la învoială, dar cu o condiţie :  „ Eu îţi livrez marfa, tu trimiţi nişte sânge la băiatu’ ! ” …

 

Aştia doi bat palma…  Şi apare erecţia…  Şi începe distracţia…

 

Creierul a trimis nişte sânge, penisul s-a întărit…  Intră în vagin şi face o expertiză scurtă :  cam câte grade sunt pe acolo, care este coeficientul de frecare, dar gradul de lubrifiere ?  Vedeţi voi, creierul e înnebunit după chestii d-astea intelectuale…  Aşa că imediat penisul transmite creierului, via centrilor nervoşi din coloană  ( care e total neinteresată, dar picată la mijloc ! ) , cam care e situaţia prin subterane…

 

Creierul e foarte încântat !  Şi trimite şi mai mult sânge…  Penisul e băgat în treabă pân’ la gât…  Deja nu mai are scăpare !

 

Şi dăi taclale şi taclale, până când penisul, copleşit de atâta bine şi frumuseţe,  nu mai rezistă…  Orgasm…  Ejaculare…  Suspine…  Strigăte…  Şi gata !

 

Dar dacă totuşi nu e gata !?  Cu atât mai bine !  Profiţi de situaţie :  erecţie de zile mari, momente fierbinţi…  Ah, ah, ea are orgasm…  Tu o ţii pe a ta :  erecţie majoră la orizont !  Foarte bine !  Mai bagi o tură !

 

Aşa zici tu !?

 

Poţi să faci sex de 7 ori la rând şi să te masturbezi de tot atâtea ori…  Degeaba !  Nu iese nimic…  În schimb, penisul rămâne beton…  Aşa zice ea !  Trebuie s-o înţelegi pe undeva, că doar nu crezi că o mai fi avut parte de un penis atât de viguros ca în situaţia de faţă…  Tu însă ai o problemă :  tot sângele ăla trimis de creier stă concentrat în penis !  Şi, încet-încet, durerile care te încearcă devin insuportabile !

 

Penisul este o structură slabă de înger :  nu rezistă la presiuni !  El ştie una şi bună :  după erecţie vine ejacularea !  Dacă ejaculare nu e, nici viaţă bună nu mai e !  N-ai cum să-l duci cu zăhărelul…

 

Da’ nu e grav !  E doar priapism.  Stai liniştit !  N-o să încep să dau explicaţii savante despre originea termenului, în timp ce ţie îţi vine să urli din toţi rărunchii :  „ DOAMNE, DE CE EU !?!? ” …  Pentru că TU ai, probabil, vreo infecţie a tractului urinar sau poate ţi-a fost onoarea în joc şi ai făcut vreo ghiduşie ca s-o impresionezi pe doamna…

 

Că se poate !  În caz de vreo problemă la arborarea steagului, există medicamente pe care ţi le injectezi direct în pulă…  Parcă ai o strângere de inimă când te gândeşti să înfigi un ac în cel mai bun prieten, dar şi efectele sunt cam instantaneu vizibile şi de durată :  erecţia este ireproşabilă şi te ţine pe puţin o oră !  De multe ori se întâmplă să stai aşa dezinvolt chiar şi câteva ore !

 

Toate bune şi frumoase, dar să nu te ia cu dureri, pentru că, ţi-am spus, e de jale !

 

Când te cuprinde durerea, n-ai decât să-ţi pui pe tine, cât de rapid poţi, nişte nădragi comozi şi să te duci în cea mai mare grabă la doctor.  Te face ăsta ca nou !  Îţi bagă un ac în axul pulei şi îţi scoate tot sângele blocat în proiect.  În sfârşit, penisul adoptă poziţia de repaus…  Se aşează cloşcă pe ouă !

 

Dacă ai oroare de ace, mai ai o variantă :  îţi bagi un supozitor în uretră…  Alo, mai eşti pe aici, mai poţi citi !?  Ştiu bine că nu e tocmai senzaţia ta preferată, dar, până la urmă, ai de ales între un ac şi un supozitor…  Parcă e mai suav supozitorul !

 

Şi totuşi…  Au existat cazuri în care şi-a băgat omu’ supozitorul şi a aşteptat, şi a tot aşteptat…  Nimic !  Nivelul de dificultate al problemei a rămas la acelaşi nivel…  Nici urmă de relaxare…  Şi tot la ac a ajuns !

 

Sfatul meu :  mai bine ia-ţi inima în dinţi şi mergi pe ac de la început !  Ce-o fi, o fi !

 

Era să închei şi să uit ce-a zis Robin Williams :  ” Dumnezeu i-a dat bărbatului un penis şi un creier, dar nu şi suficient sânge ca să le poată folosi pe amândouă în acelaşi timp ” …

 

Mare dreptate au avut, şi Creatorul şi actorul !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: