Se poate şi la stop

1

 

Stăteam de vorbă zilele trecute cu un prieten care are bucile curului umflate din cauza penicilinei pe care o tot pompează în el…  Şi asta din cauza ultimei gagici pe care a agăţat-o în club…  I-a dat ceva ca să îşi amintească de ea :  chlamydia !

 

 

Şi astfel mi-am amintit de singura dată când am avut şi eu o boală de asta ruşinoasă…

 

Eram prin anul doi de facultate…  Eram cu un prieten cu maşina, prin Brăila…  Plin de nervi, ne grăbeam să ajungem la întâlnirea programată, şi nimerisem în mijlocul unui blocaj de trafic…  Mă durea capu’ de-mi venea să-mi trag un ciocan în coaie, nu dormisem toată noaptea, pentru că a trebuit să revăd prezentarea pe care urma să o susţinem, tot drumul ascultasem numai Fleetwood Mac, pentru că nu avea alt CD în troacă…  Pe scurt :  eram într-un moment de câcat, dintr-o zi de câcat din viaţa mea de câcat, pe o căldură sufocantă, la al nu ştiu câtelea semafor de la intersecţia Independenţei cu Dorobanţilor…

 

Zeci de maşini, bară la bară, pe trei benzi, în ambele sensuri de circulaţie, şi şoferi foarte nervoşi, înjurând preşedintele, primarul, vice-primarul, nevasta, soacra sau şeful, care mereu face scandal când întârzii, deşi nu e vina ta…

 

În ciuda durerii groaznice de cap, lăsasem geamul jos, scosesem capu’ afară şi mă bangheam, ca de obicei, după gagici, încercând să-mi consolidez teoria pe care mi-o construisem în cap, care suna ceva de genu’ :  cele mai mişto gagici le găseşti pe stradă între orele 12:00 şi 17:00 !

 

Din păcate, urâtele care treceau la acea oră prin dreptul maşinii, nu-mi confirmau absolut deloc teoria, aşa că privirea mi-a fost atrasă de roşcata de la volanul Matizului de pe cealaltă bandă…  Maşină de la firmă, cu câteva numere de telefon, printre care şi un număr de mobil…

 

Ca să mai treacă timpul, i-am făcut un semn şi, după ce a coborât geamul, am întrebat-o dacă acel număr de mobil este al ei…  Tipa s-a uitat lung la Toyota Corola, care abia trecuse pe la spălătorie, şi m-a întrebat de ce sunt curios…  Până pe limbă mi-a venit să îi răspund cu  „ De pulă să mă tragi în pantă, că n-am pornire ! ” , dar n-am mai apucat, pentru că s-a făcut verde şi maşinile s-au pus în mişcare, dar am fost suficient de rapid şi inspirat ca să notez numărul respectiv.

 

Seara, după ce terminasem cu prezentarea şi cu alergătura prin oraş, m-am gândit să-mi încerc norocul şi am sunat la numărul pe care îl notasem…  Surpriză plăcută, a răspuns chiar blonda-roşcată !  Îi spun aşa, pentru că la telefon avea voce de blondă.  După vreo 5 minute de îmbârligături, a acceptat să ne vedem şi, după vreo oră, o priveam în ochi, în faţa unui pahar de whiskey, la o terasă…

 

Gagica arăta super bine, şi peste încă o oră eram cu ea acasă la un prieten…  Fata era pusă rău de tot pe treabă, nici n-am mai apucat să o întreb dacă vrea să bea ceva…  Era deja în genunchi, desfăcând nasturii de la pantaloni !  După ce ultimul s-a desfăcut desfăcut singur, şi scula mi-a ţâşnit afară, m-a privit în ochi cu mecla aia uimită de  „ Să mori tu că nu te aşteptai la asta ! ” , apoi mi-a cuprins membrul cu mâna ei micuţă şi l-a atins uşor cu limba…  Se pare că i-a plăcut ce gustase pentru că în secunda următoare l-a băgat pe tot în gură !  Se vedea că e expertă, pentru că gura ei făcea minuni.  După vreo 10 minute mi-am scos cel mai bun prieten din guriţa ei, trăgând salvă după salvă !

 

S-a ridicat şi s-a dus la baie…  După vreo 5 minute s-a întors complet dezbrăcată, cu faţa curată şi luminoasă…

 

Eu apucasem să torn câte un Jack în pahare şi să aprind o ţigară, pufăind tacticos din ea…  De băut nu am mai apucat, pentru că m-a luat frumuşel de mână şi m-a condus spre pat, în dormitor …  După ce ne-am mai luat de câteva ori limbile-n gură, am trecut la acţiune…

 

Am început să o pătrund uşor…  Gemea şi plăcerea se citea pe faţa ei ca într-o carte deschisă la pagina 33…  Curând am început să mă mişc mai repede şi puternic, vroiam să o pătrund cât mai adânc…  A început să geamă, iar apoi să ţipe…  A trebuit să-i pun mâna la gură, că să nu trezim tot blocul !

 

După ce a avut orgasm  ( sau la mimat, dracu’ ştie ! ) , am întors-o şi am pus-o în poziţia capră, continuând distracţia aşa.  Îmi simţeam pula ca prinsă într-o menghină, ceea ce mă făcea să dau din buci ca surdu-n tobă !  Simţeam că or să-mi explodeze coaiele, de la atâta izbituri de bucile ei !

 

Am terminat apoteotic pe spatele ei, după vreo juma de oră !

 

Tipa s-a ridicat şi s-a îndreptat spre baie…  A revenit după vreun sfert de oră, timp în care eu îmi sorbisem paharul şi mai pufăisem o ţigară.

 

După ce mi-a mai tras un mozol, şi-a băut şi ea paharul, s-a îmbrăcat şi mi-a zis că nu e nevoie să o conduc până la uşă…

 

 

Am sunat-o după 5 zile, apoi în următoarea, apoi în următoarea, şi tot aşa, timp de o lună întreagă…  Vroiam doar să-i spun că dacă o prind, o bat până-i sare toată gonoreea din pizdă, morţii mă-si de nimfomană bolnavă, dar nu mi-a mai răspuns !

 

Pentru cei care nu au avut niciodată gonoree, să luaţi aminte de la mine…  Când aveţi prima senzaţie că vă pişaţi lame, e timpul să treceţi pe la dermato-venerice !  Nu de alta, altfel vă ia cam 10 minute să vă pişaţi…  Picătură cu picătură !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: