Mai mare aveţi ?

1

 

Nu cred că există pe lumea asta vreun bărbat care să nu-şi fi pus măcar o singură dată nişte întrebări legate de pula lui…  Are o dimensiune normală ?  Sau, şi mai bine :  Este destul de mare, impresionant de lungă, mulţumitor de groasă ?

 

Orice ai fi şi, mai ales, oricât ai fi, nu te mai frământa !  Într-o relaţie sexuală, nu este relevant dacă ştromeleagul deţine vreun record la grosime, lungime sau lăţime…  Dar este esenţial ca penisul să fie pe măsura aşteptărilor vaginului partenerei…  Atât !

 

Dar, fii atent…  Nici măcar nu insist, pentru că eu ştiu că orice ţi-aş spune despre vaginul partenerei tale, tu vei rămâne fixat pe aceeaşi idee :  are sau nu penisul tău o lungime normală ?

 

Ok, dacă insişti…  Adevărul e următorul :  un penis normal are cam 10 centimetri… Când nu e în erecţie !  Vestea bună e că până şi un penis de 5 centimetri se înscrie tot în limitele normalităţii…  E de bine, nu ?

 

Dar tu tot n-ai aflat dacă al tău e normal…  Nici nu ştiu ce mai aştepţi !  Pune mâna pe o riglă, pe o ruletă, pe un metru de tâmplărie, pe pamblica de croitorie a lu’ mă-ta, sau pe ce dracu’ ai tu la îndemână, şi treci la treabă !  Măsoară-ţi-l !  De la osul pubian până-n vârf…  Nu trişa, nu te gâdila şi nici nu apela la ajutoare, pentru că s-ar putea să ratezi şedinţa de măsurători sau să te trezeşti cu cine ştie ce dimensiuni…

 

Concentrează-te…  Aşa !  Cât ai ?  Bun !  Acum lungeşte-l !  Adică trage un pic de el…  Puţin am spus !!!  Dacă ţi-au dat lacrimile de durere, e cazul s-o laşi mai moale !

 

Pe bune !  Întinde-l puţin şi măsoară-l din nou !  Cea de-a doua măsurătoare reprezintă dimensiunea penisului în erecţie…  Te miri !?  Păi ce crezi, că se petrece vreo minune când se scoală ?  Oricât de mare ar fi bucuria ta, organul cu pricina nu se lungeşte niciodată mai mult decât este !

 

Dar totuşi, ce înseamnă un penis lung ?  30 de centimetri în erecţie…  Şi e un exemplar rar…  Dar totuşi ai văzut destule filme în care masculii îşi etalează cu mândrie pula cât toate zilele…  Hai să fim serioşi !  Sunt doar aparenţe !  Şi ca să-ţi dai seama că am dreptate, raşchetează-ţi flocii şi pune-ţi partenera să te filmeze de jos în sus…  Şi dacă mai pui mâna şi pe o lentilă care măreşte, te-ai scos !

 

Dacă experimentul de mai sus tot nu te-a convins şi eşti hotărât să aspiri la standarde mai ridicate, poţi oricând să apelezi la o soluţie chirurgicală…  Cea mai simplă dintre ele este să ţi se taie ligamentul dintre osul pubian şi penis…  Odată tăiat  ( ligamentul, desigur !  Sau poate altceva, dacă chirurgul tău are numele Ciomu ! )  lungimea reală a penisului nu se schimbă de niciun fel, dar câştigi la capitolul impresiei artistice :  aceiaşi pulă va atârna, realmente, cu mare eleganţă între picioarele tale !  Şi va părea mai mare cu câţiva centimetri.  Tot e bine, nu ?  Singura problemă e una de estetică :  când ţi se scoală, unghiul arcului nu mai este la fel de spectaculos ca odinioară, pentru că cuculeanu’ nu mai are suportul osului pubian !

 

Sau poate doreşti un penis mai gros…  Se poate aranja !  Ţi se ia grăsime din alte părţi ale corpului şi ţi se injectează în membru…  Şi gata !  Ai un penis gros şi arătos !  Poţi să spargi şi nuci cu el !

 

Dar numai pentru o scurtă perioadă de timp…  Căci grăsimea se resoarbe în organism !  Prin urmare, organul tău, în care au fost investiţi bani cu căruţa, ajunge fără drept de apel la grosimea iniţială !  Poţi să te îngraşi, poţi să faci ce vrei, grăsimea aia e setată să migreze de acolo !  Când grăsimea s-a dus, tu te întorci de unde ai plecat…

 

Cel mai bine, lasă-ţi-l aşa cum e…  Doar ai văzut că până şi unul de 5 centimetri este normal.  Asiaticii ştie ! J

 

Până una alta, bucură-te de sexuleţ…  Atât cât e !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: