Ce-mi place mirosul tău !

200390363-001

 

Sunt mirosuri pe lumea asta care te scot din minţi, pur şi simplu !  Fie îţi plac de nu mai poţi, fie nu le poţi suferi, ori îţi sunt total indiferente…  Până la urmă, treaba asta nici măcar nu ţine de tine.  N-ai cum să te autoeduci şi sa-ţi impui  „ Trebuie să-mi placă mirosul X ” …  Poţi, cel mult, să te obişnuieşti, dar de plăcut, ori e laie ori bălaie !  Încă din primul moment…  Nu există cale de întors !

 

Cum e în chimie, la fel e şi în dragoste…  E o chestiune de miros…  Dacă e plăcut, te cuplezi şi iubeşti de nu mai poţi…  Simţurile fac…  Tot ele desfac…  Iar cu mirosul nu e de glumit !

 

Mai ales cu cel de transpiraţie…  Genitală !  E greu de pus în cuvinte…  Plus că nu există doi oameni care să miroasă la fel…  Dacă aroma e plăcută, te motivează… Dacă nu, iar te motivează…  Să te tot duci în lumea largă !  Cât mai departe de mirosul respectiv !

 

Apropo, dacă nu ştii care ţi-e aroma, întrerupe puţin lectura asta, du-te la baie, sau unde ţii tu rufele murdare, ia nişte chiloţi purtaţi o zi  ( Bine, aici depinde şi de tine cât de des îţi schimbi lenjeria intimă ), şi inhalează…  Fă-o în numele ştiinţei !  Sau al cunoaşterii !  Al cunoaşterii motivului tuturor femeilor care ţi-au dat cu flit imediat ce aţi ajuns la interacţiuni ceva mai profunde.  Dacă după ce ai făcut acest experiment te-a cam luat cu lehamite, gândeşte-te cam ce a simţit ea…  Dacă, în schimb, nu ai simţit nimic care să-ţi mute nasul din loc, stai bine…  Şi ai mari şanse de reuşită în viaţă !

 

Mirosul guvernează întreaga lume…  De ce, nu se ştie prea exact…  Una dintre explicaţii ar putea să ţină de feromoni, acele substanţe interesant mirositoare care au ca scop influenţarea comportamentului oamenilor cu care intri în contact.  Cu alte cuvinte, feromonii sunt un fel de semnătură sexuală !  Un parfum…  Care acţionează ca un magnet…  Sau nu !  Pe ea o poate sensibiliza mirosul tău…  Pe care tu îl ai din plin !  Cu atât mai mult în zonele acoperite de păr…  Şi aici nu mă refer neapărat la părul din cap !

 

De fapt, feromonii sunt substanţe greu de depistat…  Ei semnalizează  „ Da, vreau ”  sau  „ Nicio şansă ! ” …  Toată chestia asta se produce la nivelul subconştientului.  Şi atunci să te ţii !  Toată lumea o ia razna !

 

Femeile expuse la mirosul de transpiraţie respectiv nu se vor isteriza…  Dimpotrivă :  se vor relaxa, detensiona, vor deveni mai deschise…  Asta nu înseamnă că trebuie să duhneşti ca un sconcs, şi gata, le-ai cucerit pe toate !  Nu, nici pe aproape !  Vorbim aici despre transpiraţia care nu miroase urât…  Adică cea proaspăt produsă.

 

Lucrurile sunt simple :  tu secreţi substanţe mirositoare după care ea se dă în vânt…  Mai ales în perioada în care este fertilă  ( bănuiesc că ştiţi la ce mă refer ) …  Deci, ai grijă…  Cu cât e mai impresionată de mirosurile tale, cu atât ai mai multe şanse să te pomeneşti cu o mare surpriză…

 

Nu ştiu dacă, în general, se întâmplă să te împrieteneşti cu ea şi să descoperi că-ţi place cum miroase sau te împrieteneşti cu ea tocmai pentru că are o aromă plăcută…  Ceea ce ştiu sigur este că nu poţi să ai o relaţie cu cineva al cărui miros nu-l poţi tolera !  Nu poţi să stai cu un om care pute non stop !  Chiar şi la nivelul subconştientului.

 

Putoarea tot putoare e !  Oricând şi oriunde…  Pe toate planurile !

 

Acum vreo 2 ani jumate am cunoscut o ciudată căreia îi plăcea la nebunie să mă miroasă la subţiori, şi chiar era şucărită că aveam pădurea defrişată !  Bine, totul s-a rupt din prima noapte pe care ar fi trebuit să o petrecem împreună…

 

M-am simţit ca şi cum eram adulmecat de un câine de urmărire !  Dar ce urmă căuta ?  A paturilor prin care trecusem înaintea ei !?

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: