Cum să devii un jurnalist şi un analist politic faimos

1

 

Vreţi să ajungeţi jurnalişti tranşanţi de opinie ?  Să vă vadă mamele voastre la televizor cum vă daţi cu părerea ?

 

E simplu !  Vă învăţ eu ce trebuie să faceţi.

Primul pas este expresia facială…  Trebuie să fii scârbit.  Şi atât !  Mai mult, nu trebuie să utilizezi nicio altă expresie facială, decât cea de scârbit…  Orice s-ar întâmpla, poate să se anunţe descoperirea nemuririi, să se dea bani gratis pe stradă…  Nu contează…  Strângi din dinţi, de parcă tocmai ţi-a venit puţină vomă în gură şi te chinui să o înghiţi la loc !  Ţine minte :  oricine şi orice îţi repugnă şi trebuie să arăţi acest lucru din toate poziţiile !

Pasul doi, ceva mai complicat, este atitudinea…  Eşti nemulţumit…  Nu vroiai să ajungi la emisiunea la care eşti…  Aveai lucruri mult mai importante de făcut…  Chiar şi scobitul în nas e mai important decât câcatul de emisiune la care te afli, chit că eşti moderatorul principal !  Nu ai timp de complezenţe şi amabilităţi, pentru că e o emisiune de câcat, net sub valoarea ta !  Nu are rost să te întinzi la vrăjeli cu personajele ăstea cretine pe care le-ai invitat numai ca să te dai dejtept prin comparaţie, pentru că oricum te doare-n pulă de părerea lor !

 

Te freci în sictir în lateralul frunţii cu ambele mâini şi te uiţi în jos…  Nu la fraierii din studio şi, în niciun caz, la camera de filmat şi indirect la fraierii din spatele televizorului…  Dă-i în pizda măsii de rataţi !

 

Vorbeşte doar în timp ce vorbesc alţii…  Nu e necesar să vorbeşti mult, dar e absolut necesar să o faci în timp ce fraierii ăia din studio vorbesc între ei !  Îţi dai în prealabil microfonu’ mai tare decât al lor şi răcneşti finuţ şi tranşant peste ei, ca să se prindă ăia din public că ăştia mănâncă câcat şi tu nu accepţi aşa ceva !

Pasul trei :  Despre ce să vorbeşti…  Aici e simplu… Oricare ar fi problema, esenţial este să atragi atenţia că tu ştiai clar că o să se întâmple aşa !  De fapt, ai făcut o emisiune acu’ câţiva ani, în care ai spus clar că o să se întâmple aşa !  Subliniază răspicat şi în repetate rânduri că, daca te-ar fi ascultat pe tine de atunci, nu s-ar mai fi întâmplat tot ceea ce s-a întâmplat !  Evident nu te miră… Îs prea imbecili toţi să te fi ascultat acu’ câţiva ani şi acum normal că sunt în câcat şi o merită !  Oricum subiectul la tine e fumat de mult, chiar de dinainte de a fi apărut !  Vorbeşti de el aşa, pentru dezinformaţii ăştia, să nu moară proşti.

Pasul 4 :  Dacă te-a pus cineva în încurcătură, găsind o gaura în logica ta, nu încerci să o dregi, să reformulezi, să încerci să explici ce ai vrut să zici, de fapt, pentru că nu are rost !  Poţi să cazi într-o lumină proastă…  Întorci foaia frumos şi îl bombardezi pe fraier cu o serie de porcăieli, asezonate cu acuzaţii semi-plauzibile şi ceva fapte suspecte din trecutul lui, până se ridică şi pleacă !  Dacă nu îţi iese, nu îl laşi să răspundă…  Te ridici tu şi pleci, futu-i gura măsii de ingrat, care nu ştie să înghită o părere pertinentă de formator de opinie, care eşti !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: