Sunt un tip sensibil…

Câteodată, da’ numai câteodată, când cineva vorbeşte cu mine, nu am fantezii spontane cu mine devorându-le sufletul, în timp ce ei ar urla în agonie !  Se întâmplă chiar să îi ascult pe unii şi, abia apoi , după ce le procesez idioţeniile să încep a visa cu ochii deschişi la cum ar fi să devorez suflete…

Îmi dă sângele când mă scobesc în nas prea tare şi mă buşesc lacrimile în timp ce borăsc…

Mi se pare ca Johnny Depp a cântat frumos în Sweeney Todd şi uneori dansez când sunt absurd de beat…  Da’ absurd !

Mi-o ţin delicat, cu două degete când mă piş…  Uneori fac floricele din jet prin ţărână sau prin zăpadă… Artistic, nu glumă !

Puii de pisică mi se par adorabili…  O găleată de pisoiaşi în flăcări m-ar întrista.

Uneori, când mă uit la un film romantic şi ei doi se sărută la sfârşit, dându-şi seama de adevăratele lor sentimente, simt o furnicătură emoţională în vârful pulii !

Dacă îmi place tare de o tipă, îi trag o palma la cur drept compliment, semn de apreciere şi recunoaştere a valorii ei…  E gestul cel mai frumos pe care poate să-l facă un bărbat.  Dacă îi dă şi un buchet de flori, la derută, înainte de palma la cur, e deja PREA romantic !  Evident eu nu dau flori, nu-s chiar aşa de sensibil.  Da şi io-s sensibil !  Adică aş putea să simt ceva aşa de profund pentru o tipă, încât aş lăsa-o să-mi taie o mână, dar nu cred că ar aprecia gestul.  Deşi nu se compară cu un buchet de flori…

Rar, când văd un curcubeu şi nu-s prea atent, nu mă gândesc că curcubeiele sunt foarte homo…

Nu înjur surzii, pentru că nu e fair play…  Prefer să le fac semne explicite cu mâinile şi chiar cu tot corpul, pentru că sunt expresiv !

Utilizez săpun, after shave, deodorant şi alte produse cu mirosuri străine corpului meu…  Cu toate ăstea, tot am un iz de  bere & eşec !

Când am auzit că cineva a murit, beau o bere în memoria lui…  Când cineva are o bucurie, beau o bere în cinstea evenimentului…  Când nu se întâmplă nimic, beau o bere neutră !  Dar nu e la fel…  Niciodată nu e la fel…  Parcă o beau împotriva voinţei mele.  Uneori mă matolesc în aşa hal, încât sunt în aşa hal de sensibil că vreau senzaţii unice…  Cum ar fi să ling un bec, cât e încă aprins !  Poate exista ceva mai sensibil de atât ?  Improbabil !

Mă epilez la coaie cam o dată la două luni…  După asta, câteva săptămâni folosesc expresia  „ Pentru asta m-am epilat la coaie !? ”  mereu când vreau să îmi exprim dezamăgirea faţă de o chestie, situaţie, eveniment, persoană sau scor final la Spider Solitaire !

Ţin lingura delicat, cu două degete şi cu ăla mic în aer, complet în altă direcţie…

Nu pot să mă uit la un film porno, decât dacă simt o anumită atracţie între actori…  Să se vadă în ochii lor că ar putea să existe o circumstanţă în care ar putea să se fută unul cu altul şi fără să le dea cineva bani…  Să se vadă un sentiment potenţial între ei…  Răcnetele şi lubrifiantul nu mă conving destul cât să cred povestea !

Beau bere neagră…  De preferat Silva…  Ştiu că are gust de urină de unicorn homosexual, dar îmi place !  Îmi place şi tequila şi vinurile seci şi demidulci  ( ălea de pizde ) …  Sunt atât de bazat pe sexualitatea mea, încât pot să beau ceva gay, fără să mă doară gonadele după !

Am hârtie igienică parfumată…  Fac şi rime involuntare uneori…

Gătesc…  Folosesc buruieni excesiv şi fără discriminări, pentru că le am acolo şi mă simt mai artist când le folosesc…  Deci fac un sos de paste sau spaghete cu busoian, maghirandru, cirlimbel, tarhon, oregano şi alte plante de-ăstea fictive fain rău…  Mereu iese absolut comestibil.  Rar tare mă taie cufureala după ce mănânc ceva gătit de mine ! 🙂

 

Şi să vedeţi ce tandru şi delicat presar condimentele ăstea, cu două degete, de parcă-s Jamie Oliver când se pişă !

Mă uit la apus când nu am absolut nimic mai bun de făcut, cum ar fi să nu mă uit la apus…

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: