Cum să fii penibil când ai chelie

Să facem un test simplu…  Imaginează-ţi că mâine, când te trezeşti, te uiţi în oglindă şi observi că ai început să cheleşti în ultimu’ hal !

 

Care e primul gând care îţi trece prin cap?

 

1.  Rahat !  Asta îmi schimbă semnificativ viaţa !  E oribil !  Ce dracu’ e de făcut ?  Trebuie să mă lupt cu această tendinţă sinistră !  Părul meu e important pentru mine !

 

2.  Pula mea !  Mai puţini bani pe şampon şi pentru tuns, mai mulţi bani pentru bere !!!

 

 

Dacă răspunsul corect ţi se pare 2, felicitări !  Eşti un bărbat serios, care îşi bălăngăne pula prin viaţă, nu îi e frică de nimic şi, în general, e sigur pe el…  Pentru că are un set de coaie între care ar putea stâlci capul unui struţ !

Dacă răspunsul tău se apropie mai tare de 1, eşti o pizdă ! Sau un pârţar…

 

Dar să studiem un caz de femeie sau de găozar cu chelie şi să râdem de el : Miiihaaaiiiii Trăistariuuuuu !

 

1

 

Îl ştiţi pe băiat…  Piţigăiatul ăla, care se arde-n pârţ şi neagă…  Ăla cu Suzana şi Roxana care i-au furat banana şi e nevoit acum să se stimuleze cu un castravete !  Cânta cu Costi Costiţă şi alt penibil…  Da, Valahia, v-aţi amintit !  Tot nu !?  A participat o dată la Eurovision şi a devenit expertul naţional în concursul ăsta fără sens !

Ei bine, băiatul ăsta, pus în faţa problemei menţionate mai sus, a răspuns ceva apropiat de varianta 1…

Fiind prost, după ce a încercat toate poponăriile pseudo-ştiinţifice, care evident nu funcţionează, s-a dus la transplant de păr…  Fiind foarte prost, l-a făcut în România şi s-a ales doar cu o chelie plină de cicatrici !

Dar, ia uitaţi-l ce vesel e că acum a fost în Turcia şi a făcut operaţie de transplant de păr…  Că au stat nişte tâmpiţi, timp de 8 ore, să-i pună lui păr de pe ceafă pe creştet în smocuri, ca la părul de păpuşă !

Dar hai să ne uităm puţin la prost şi să analizăm…

Dacă ar fi să faci un top  „ 50 de lucruri naşpa la Trăistariu ” , faptul că are părul ca un văr de la ţară de-al lui Arlechino, n-ar fi deloc pe acolo !

 

2

 

Constituţia de slab-grăsan, care reuşeşte să aibă burtă şi, în acelaşi timp, mâinile groase cât pula mea;
Ochii ăia tălâmbi, de om care sparge nuci cu fruntea;
Gura aia ca un anus învineţit de trafic greu şi negru;
Vocea aia de castrat sinistru;
Ţoalele lui de găozar greţos.

Şi multe altele…

Tipule, ai dreptate…  Eşti hidos.  Dar nu din cauza părului !  Părul ăla strică ansamblul cam cât strică un scuipat un veceu ecologic folosit la concerte.

Să vă spun eu cum se gestionează o chelie : o ignori !  Niciun bărbat din istorie nu a futut vreodată din cauză că are părul frumos !  Fă sport să ai un corp armonios… Educă-te cât să poţi vorbi fără să-ţi curgă scuipat din gură…  Îmbracă-te cu chestii simple şi care cad bine pe tine…

Şi împacă-te cu chelia ta…  Nu îţi lăsa chică, că e penibil !  Nu îţi lăsa restul părului să crească, că e penibil  ( Exemplu :  comandantul suprem al ţării şi şuviţa buclucaşă ) !  Nu încerca să porţi tot timpul o şăpcuţă penibilă, că toată lumea o să-şi dea seama că eşti complexat, şi e penibil !  Te razi în cap sau te tunzi ca la pârnaie şi îţi vezi de viaţa ta.

Şi omu’ chel arată mai fioros şi mai masculin…  Asta dacă nu e grăsan şi arată ca o pulă de extraterestru !  Dar, în general, chelia dă bine.

Uitaţi-vă la Jason Statham şi întrebaţi-vă dacă l-ar ajuta cu ceva în viaţă să aibă părul luxuriant ca a lui Fabio.

Dacă ai chelie şi nu fuţi, nu e din cauză că ai chelie…  E din cauză că eşti prost, sărac, fără condiţie fizică, fătălău şi chestii din aceeaşi categorie !

Plantatul de floci în cap nu te ajută cu nimic !

 

3

 

Era mai simplu să-şi deseneze o faţă pe gât, sub ceafă, să-şi pună un tricou invers şi să înveţe să meargă cu spatele… Nu s-ar fi prins nimeni !

 

P. S. :  La următorul transplant, să mă anunţi…  Promit să nu mă mai epilez la coaie, şi îţi donez ţie toţi flocii !  Sunt tot creţi !

Dacă nu mai vrei să faci implant, ţi-i lipesc eu cu Super Glue şi scapi mai ieftin !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: