Cum să devii un om paşnic

1

 

Am găsit soluţia supremă împotriva violenţei…

Nudismul !

 

Oamenii dezbrăcaţi nu s-ar cafti niciodată…  Eu aş ezita să mă iau la bătaie cu unu’ dezbrăcat.  Mi-ar fi puţin cam jenă să nu-l ating în locuri în care nu vreau să pun mâna !  Cum să dai un genunchi în coaie, pe nişte coaie goale !?  Să atingă genunchiul tău, sau al pantalonului tău, coaiele altui tip, fără un strat apărător de textilă ?  Scârbos !  Să dea să fugă şi să vezi cum îi flopăie, în alergare, printre picioare…  Nici nu-ţi mai vine să alergi după el să îi dai un şut în cur, ca să nu te faci de păr pe bocanc !

Şi asta daca doar adversarul ar fi nud…  Dacă ar fi amândoi combatanţii, totul ar deveni atât de gay, că ideea în sine, de a te bate cu un tip, te-ar face să vomiţi !  Până şi clasicul şut în cur cu piciorul gol ar avea brusc conotaţii sexuale !

De-aia îs aşa de paşnici hipioţii ăia din Vamă…  Îi doare la bască…  Ştiu clar că, chit că îs deranjanţi vizual, nu se încumetă nimeni să-i bată !

Totuşi cel mai periculos e să VREA să se bată cu tine unul dezbrăcat…  La un moment dat era să sară la mine la bătaie un zdrahon în Vamă, pe care îl întrerupsese un idiot din partida de futaie, făcând strigături la uşa cortului…  Tipu’ a crezut că eu eram ăla şi venea ameninţător spre mine, cu pula încă semi-sculată…  A fost unul dintre cele mai înspăimântătoare momente din viaţa mea…  Am vrut să negociez cu el, să-i zic  „ Faraoane, pune nişte pantaloni pe tine şi te las să mă baţi cât vrei tu ! ” …

 

Dar am zis că e mai sănătos să fug, până nu aud flopa-flopa în spatele meu…

 

Cât curaj să am şi eu ?

 

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: