Mai naşpa ca-n poze…

1

 

Fetelor le plac tare mult pozele…  Mai ales pozele cu ele…  S-ar uita ore în şir la propriul muian, surprins din toate unghiurile posibile şi cu orice decor imaginabil.  Orice chestie interesantă o văd, ţup, numai bună de fundal pentru mecla lor.

 

„ Oau, acest decor este mirific !  Merge numai bine făţălia mea în prin plan peste el ! ” .

Aşa că nu e de mirare că toate tipele arată bine în pozele de pe net…  După ce sorteaza prin jdemii de fotografii cu dânsele, în diferite ipostaze, găsesc vreo 2-3 care ascund complet orice urmă de hidoşenie tenebroasă, pe care nici Lovecraft nu ar putea-o descrie.

Şi care nu merge ascunsă în realitate…

„ Mamă, ce bunoacă e tipa în poza asta din profil ! ”
Şi dup-aia o vezi în realitate :
„ SFINTE CÂCAT !  ARE DOAR JUMĂTATE DE FAŢĂ !!!! ”

Chiar nu înţeleg scopul…  De ce să faci 40 000 de poze şi să selectezi două, în care arăţi bine, când oricum în realitate eşuezi estetic ?  Pe principiul  „ Poate pune botu’ vreun fraier şi, dacă tot vine să mă vadă, chit că-s nasoală, poate mă fute ” ?  Culmea penibilului :  să o fuţi pe una cu punga-n cap şi să ai fantezii cu ea, cum arată în pozele de pe profil !

Nu, nu mi s-a întâmplat !  Nu aslplsezc, dar ştiu muieri naşpa care au poze pe net cu ele, în care arată bine…  Ştiu multe…  Cam toate naşpetele pe care le ştiu !  Şi toate muierile pe care l-am vazut întâi pe net, dădeau mai bine pe ecran decât în realitate.

Totuşi cred că toată treaba asta izvorăşte din nevoile profunde ale sexului feminin…  Bărbaţii au nevoie să se simtă utili  ( Ce nevoie egoistă şi superficială ! ) …  Femeile au altă nevoie esenţială :  să se simtă frumoase !  Nobil…

 

Păi, şi dacă nu sunt ?  Există photoshop, unghiu’ bizar care ascunde slana, alb-negru şi sepia, care ascund tenul de câcat, şi supraexpunerea, care face toate coşurile să dispară !  Pentru restul există penumbra…

Poate sunt invidios…  Toate pozele cu mine lasă impresia că sunt un tip normal, care probabil era muci de beat, în momentul apăsării pe buton şi se pregătea să se scobească în nas !  Dar chiar nu văd scopu’ în a pune o poză cu tine pe net, în care eşti mai puţin penibil/urât/orice, decât în realitate…  Utilitatea ei e să te recunoască lumea, nu să le arăţi cum ai vrea să fii, dacă n-ai fi pe cât de naşpa eşti !

Bine, eu nu înşeleg scopul fotografiilor, la modul general…  Nu mă trezesc niciodată cu un chef fantastic să îmi aduc aminte cum arătam acu’ 5 ani…  Sau ce făceam acu’ 5 ani…

 

Dar asta e deja altă discuţie.

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: