Mic ghid de înţeles femeile… Partea a doua.

Dacă citeşti acest site  ( pentru că nu vreau să-i zic blog, e doar un loc unde eu scriu chestii ) ,  e o posibilitate de cam  90 %  să fii mascul, pentru că femeile fug de cuvântul pulă, de parcă ar putea să le fută !  Acum, dacă eşti mascul şi o freci anonim pe net, e o posibilitate de cam  90 %  să nu ai habar cu ce se mănâncă o femeie…  Cu mâna…

Ei bine, bucurie pe voi !  În calitate de expert profund în femei, semicentaur omniscient şi, în genere, P.I.M.P. , am să vă învăţ io tot ce trebuie să ştiţi despre femei…  Să nu credeţi că e un subiect banal, de epuizat într-un articol de o pagină jumate…  Cred că, dacă ar fi să scriu tot ceea ce ştiu despre femei, articolul ar apărea anul viitor !

Da, spre diferenţă de voi, săracilor, eu ÎNŢELEG FEMEILE !  Mă sperie profund ceea ce înţeleg, dar asta e partea a doua.

Continuăm astăzi cu desluşirea marii enigme care e FEMEIA

 

FEMEIA DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC

 

Per total, fizicul unei femei calitativ superioare este plăcut estetic şi te face să te bucuri în pantaloni…  Cu toate acestea, la o analiză la rece, se observă largi defecte arhitecturale.  Corpul nu este robust, ci mai degrabă fragil, cu o parte mai subţire la mijloc şi părţi mai bombate jos, în zona posterioară şi ceva mai sus, în zona ţâţiferă.  Aceasta le dă un aspect uşor de rupt…

1

La prima vedere le poţi pune pe genunchi şi pocni în două, ca pe o surcea, de la mijloc…  Vă spun, din experienţă, e mai greu decât pare.  Fizic sunt ceva mai puţin înzestrate decât bărbaţii…  Nu pot să ridice la fel de mult, nu pot să sară la fel de departe, nu pot alerga la fel de repede şi nici să tragă băşini la fel de răsunătoare.  Aceste dezavantaje o fac ideală ca pion de sacrificiu într-o invazie zombie, dându-ţi timp ţie să alergi, să sari, să ridici chestii şi să te caci pe tine, în timp ce ea, fiind mai înceată, este devorată de morţii vii !

Nu vă lăsaţi păcăliţi de ochii lor mari şi inocenţi…  Cu ei vă vor hipnotiza să faceţi idioţenii, cum ar fi să încercaţi să opriţi masa de cadavre umblătoare, cât să poată şi ea să se salveze şi să muriţi ca fraierii în încercare !  De aceea, când o femeie se uită insistent spre voi, trebuie pocnită repede peste ochi, să nu apuce să-şi facă magiile !

Ca tipologii fizice neplăcute, amintim tipul scândură şi piramida de carne, două creaturi care trebuiesc evitate !  Ideal ar fi să aibă curbe, dar nu falduri…  Să se vadă câteva oase, dar nu toate !  Ţine puţin şi de gust…  Unora le plac şi ălea slăbănoage, de tip  „ Fashion TV ” , cărora le şuieră vântul printre picioare, când stau cu ele lipite unu’ de celălalt…  Mie nu !  De ce, o să întrebaţi…  Simplu :  nici eu nu mănânc de pe la fast food, şi se aude un zgomot din categoria  „ Zdrang-zdrang ”  când ciocănesc o slabă !

Primele două chestii pe care le observăm la o femeie sunt ţâţele şi bucile…  Patru chestii…  Ordinea este pur preferenţială…  Eu, spre exemplu, încep cu bucile în viaţă, şi aşa şi aici.

 

Bucile sunt nişte depozite adipoase dorsale de care este foarte plăcut să-ţi baţi pula…  Spre diferenţă de alte chestii pe care le au femeile, sunt utile…  Mai exact, în vremuri grele, corpul se menţine cu energia stocată acolo.  De accea, când eşuezi cu o femeie pe o insulă pustie, trebuie să o omori cât mai ai puteri…  Va rămâne fără vlagă după tine şi, ultimul lucru pe care o să-l vezi, e ea, cu o piatră în mână, cum îţi sparge capul, ca să te canibalizeze şi să supravieţuiască, sugându-ţi măduva !  De aceea, trebuie să o faci tu primul…  Nu fi impresionat de privirea ei mare şi drăgăstoasă…  Tu vei rămâne fără puteri şi ea te va mânca, pentru că ea are buci adipoase !

2
Ideal ar fi să fie rotunde ca piersica şi tari…  Să fugiţi de variante fake, cum ar fi curu’ pleoştit, curu’ ciolănos de secretară şi curzilla.  Cum caii se caută la dinţi, femeile se caută la cur !  Un cur sănătos denotă o femeie sănătoasă, cu o personalitate agreabilă.  Curul face şi desface destinul unei femei…  Este o trăsătură de caracter…  Pe cea mai cunoscută matroană din zona Galaţi-Brăila o chema Mariana  „ Cur de Fier ” ( în trecut am scris despre ea ) …  Ca să vedeţi caracteristica principală din care se naşte succesul.

 

Ţâţele…  Ei bine, ţâţele nu au niciun sens !  Nicio utilitate…  Dar aduc ore întregi de bucurii…  Poţi să te joci cu ele oricât, să dai mii de bobârnace la sfârcuri şi să nu te plictiseşti…  Nimeni nu ştie de ce !  E un fel de fericire împachetata estetic în două pungi zglobii şi agăţată pe piept.  Nu dă dependenţă, nu îngraşă, nu are efecte negative…  Ţâţele sunt hobby-ul perfect !

La formă, contează la fel rotunzimea şi fermitatea…  Mărimea, mai puţin…  Ăia care zic că vor ţâţe imense, au coaiele foarte mici !  Ideale sunt cele medii, tari şi rotunde…  Decât mari şi lăsate, mai bine mici !

3

Feriţi-vă de ţâţele ca ciorapii, de ălea venoase, de alea morbid asimetrice, ălea de plastic şi de ălea ca un pepene dezumflat…  Menţionam trei sub-categorii naşpa :  sfârcurile ovale, ălea păroase, şi ălea cât farfuriuţele de cafea.

 

După cele două elemente esenţiale, care-s patru, se observă faţa, care oricum nu contează aşa de mult, fiind ascunsă sub un strat de machiaj, şi care merge corectată cu o pungă în cap !

 

Menţionăm părul, care în general e lung şi de care poţi să le apuci, când dau să fugă…  Ăla din cap !  Daca are păr prin alte părţi, cum ar fi pe picioare, între buci, pe spate sau pe mărul lui Adam, femeia ori e cam ţărancă, ori nu prea e femeie !

 

Amintim şi varianta feminină a picioarelor care se numeşte  „ craci ”  şi mâinile, care e bine să existe…

 

Mai au şi ovare, în care nu le place să fie lovite cu pumnul !

 

Cam asta e tot.

Voi aţi fute aşa ceva ?

Balena fatală…  Voi aţi fute aşa ceva ?

 

Aaa, ce era să uit !  Mai sunt şi găurile de joacă, dar ălea sunt intuitive…  Vă prindeţi singuri !

Va urma…

 

P. S. :  Astăzi e ziua voastră…  Deci, La Mulţi Ani, FEMEIE !!!!  Rău cu rău, dar mai rău fără rău !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: