Mic ghid de înţeles femeile

1

Bănuiesc că ştiţi cum arată o femeie… Deci nu mai riscaţi să băgaţi mâna într-o pereche de chiloţei şi să daţi de o pereche de coaie !

 

Să trecem la gândire…

 

Dar mai întâi, am să pun un cântecel romantic, să distrag atenţia tipelor de la ce chestii crunt misogine o să zic, şi să rămână în minte cu o impresie călduţă şi plăcută despre mine…

 

 

Deci, să începem.

 

Gândirea feminină se bazează pe un singur lucru :  ura mai mult sau mai puţin conştientă faţă de bărbaţi.  De unde şi de ce această ură ?  Păi de când se pişa prima femeie lângă primul bărbat, şi se uita în sus la el cât de degajat face opturi în ţărână, pe când ea trebuia să stea chircită pe vine !  Şi aici a intervenit pizma.  Şi, cu ciudă profundă în vocea interioară, femeia se gândi :  „ Uite-l ce fericit e că se pişă din picioare !  Se crede atât de şmecher.  Da’ las, că îmi dedic io existenţa să o fac pe a lui mizerabilă !  Să vedem cine e mai şmecher la urmă.  Dar cum ?  Cum să îl fac io să chelească de nervi şi să bea până pune burtă şi să se care la vânătoare şi muncă, numai ca să aiba un moment de linişte sufletească şi să moară cu 5-10 ani înaintea mea, mulţumit că nu mai trebuie să se chinuie ?  AHA !  Bărbatul este o fiinţă bazată pe logică şi deducţie…  În acest caz, absolut tot ceea ce fac, gândesc şi zic, trebuie să fie atât de lipsit de logică şi continuitate, încât el să moara puţin pe dinăuntru mereu când intră în contact cu mine ! ”

Între timp, el se pişa în continuare, fericit, reglând bolta din muşchii fesieri…  Dacă ar fi avut pic de instinct, ar fi simţit damnarea inevitabilă şi ar fi gândit  „ Câcat ! ” .  Dar noi, bărbaţii nu prea avem instinct !

Deci, am stabilit că gândirea feminină nu are logică, sens şi structură…  Nu poate fi analizată ca un tot unitar…  Ca un sistem…  E o încâlcitură din care putem doar vedea crâmpeie de truisme general valabile, absurde şi exploatabile.

Aşa că nici acest text nu o să aibă o structură…  Doar o să arunc idei aleator şi o să le explic.

 

Femeilor le e frică de ceea ce simt că au nevoie.

O să mă întrebaţi :  „ Miştocare, cum vine asta !? ”…  Sincer ?  Habar n-am !  E ca şi cum mie mi-ar fi frică de bere.  Dar e adevărat.  O femeie, când o să simtă că ceva ar putea să îi provoace plăcere, o să fugă în direcţia opusă, sperând ca acel lucru să o urmărească şi să o convingă !  „ Bine, e o prăjitură bună, dar EA merită să o mănânc ?  Nu vreau ca prăjitura să se simtă cumva avantajată de glorioasa oportunitate de a fi digerată de mine ” .

 

Absolut orice propui unei femei, ea va răspunde cu  „ NU ” .

În primă fază…  Ele au impresia că dă bine.  Mie îmi vine să le dau un cap în gură !  Lor li se pare că, chit că ideea e tentantă, dacă nu munceşti destul cu puterea de convingere, NU MERITĂ PRĂJITURA să fie mâncată…  De aceea e o mare tâmpenie să negociezi cu ele !  Ele nu au nevoie de o democraţie, ci de o dictatură luminată…  Ceva de genul, să le spui ce trebuie să facă şi de ce au nevoie, autoritar, frumos şi calm.  Dacă ai coaiele destul de mari şi limba destul de ascuţită, vor face cum zici tu.  Problema vine la partea cu  „ luminată ” …  Atâta timp cât deciziile tale unilaterale dau rezultate bune, nu o va deranja că o controlezi, dar, dacă o dai în bară, ai pus-o de o revoluţie !

 

2

 

Ele simt nevoia de a discuta despre chestii.

Masculin, acea nevoie nu există…  Noi ne sunăm între noi, doar pentru că avem o problemă sau că vrem să ieşim la o bere…   Atât…

Imaginează-ţi dialogul următor :

– Bă, coaie, m-a sunat Gogu ieri…
– Ce, mă, iar are nevoie de bani ?
– Nu.
– S-a certat cu nişte mârlani şi are nevoie de spate ?
– Nu…
– Cum, bă, nu avea nevoie de nimic ?
– Nu.
– Păi, şi atunci, de ce ?  Te-a sunat să ieşiţi la o bere ?
– Nici asta…
– Bă, acu’ pe bune…    Şi-a schimbat orientarea ?   Acu’ e poponar !?
– Clar !

Bărbaţii nu vorbesc despre chestii, decât dacă caută soluţii…  De aceea noi facem o mare greşeală :  credem că femeile sunt ca noi, şi vor soluţii…  Pe când ele vor doar să fie ascultate şi să empatizezi cu ele !  De asta, când o tipă îţi zice  „ Băi, s-a luat unu’ de mine azi, pe stradă, mi-a zis că-s proastă ! ” , primul instinct îţi va spune :  „ Ea are o problemă, eu am soluţia ! ” …  „ Vrei să mă duc să îl calc pe muie ? ”

EI BINE, NU !  Ea nu vrea asta…  Vrea să zici :  „ Înţeleg cum te-ai simţit…  Te-a umilit în faţa prietenilor…  Cred că e greu…  Sper să îţi treacă… Îmi pare rău. ” .  Da, e aiurea, n-are sens şi e stupid, dar asta vrea să audă !  Oferi soluţii şi ţi-o iei în gură…  Oferi un umăr de sprijin, şi o dai în gură !

 

La orice decizie, femeile vor avea nevoie de  „ timp de gândire ” .

Ceea ce e un lucru FOARTE rău !  Nu trebuiesc lăsate !  Normal, voi o să ziceţi  „ Radiantule, dar eu când mă gândesc, încep să analizez logic şi să bla-bla-bla…. ”

NU, NU E AŞA !  E femeie !  Nu va analiza nimic logic, ci doar va sări din decizie în decizie, fără noimă şi sens, până o va durea capul şi va asocia acea durere de cap cu tâmpitul ăla care a pus-o pe gânduri şi va lua decizia cea mai naşpa pentru el…

Aşa că, repetaţi după mine :  „ De ce să te gândeşti ?  Fă ce îţi spune instinctual ! ” .

Dacă o laşi să se gândească, ţi-o iei în freză ! Gânditul e un lucru RĂU !  Toate deciziile şi ideile proaste pe care o femeie poate să le aibă, încep cu :  „ Ştii, mă gândeam că… ”  Aici e momentul în care legi un prelungitor de grindă, faci un laţ în jurul gâtului, şi zici  „ Desigur, femeie, continuă ” .  Niciodată nu vine o idee bună din gândit.  Dacă te aştepţi să zică  „ Ştii, mă gândeam că te iubesc/ai dreptate/e prea devreme să ne mutăm împreună/mama mea chiar e o curvă/fostul prieten e chiar un cretin şi tu eşti de 10 ori mai bun decât el, etc. ” , atunci, amice, eşti un mare idiot !

 

Mai e…  Mai e câcălău !

 

Continuăm cât de curând.

 

P. S. :  Spre deosebire de femei, un bărbat e foarte simplu…  Întotdeauna un bărbat îşi va spune în faţă ceea ce crede, simte, gândeşte, chiar dacă e conştient că, făcând acest lucru, dă cu bâta-n baltă…  Un bărbat adevărat nu are niciodată nevoie de timp de gândire…  Bărbaţii care se încadrează în categoriile descries mai sus, nu sunt bărbaţi…

Sunt doar femei purtătoare de pulă !!!!!!

 

3

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to Mic ghid de înţeles femeile

  1. SILVIA says:

    Mistocare,esti adevarat! imi place mult blogul tau l am descoperit de curand si am avut o partida de lectura pe cinste! am ras in hohote desi esenta articolului in sine e mai mult de plans ,atat de adevarat este.Experienta ta de viata si a pus amprenta aici si ma bucur ca cineva dezvaluie cu atata adevar si amuzament personalitatea unei femei.Singura chestie care trebuie mentionata este ca undeva ,la 100 de ani se mai naste cate o femeie care nu seamana deloc cu tiparul clasic,si despre femeile de acest gen barbatii nu vor,nu pot sa mentioneze pt ca li se amesteca gandurile….in rest,scrie -ca o faci bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: