Administratorul de bloc loveşte din nou

 

 

În Brăila, locatarii unuia dintre frumoasele blocuri, care punctează decisiv alura modernă a oraşului, au ţinut alegeri libere…  Cu cabine de vot, comisii, protocoale, numărări de voturi şi toate apanajele unei democraţii avansate.

 

În urma numărătorii, voturile reci au decis :  fostul administrator nu-şi făcuse datoria, fostul administrator putea să plece…  Noul administrator a fost uns, cu mare fast, voievod al blocului, cu drept de citire a contoarelor, adunat marea congregaţie a locatarilor, trasarea sarcinilor cetăţeneşti şi încasarea cheltuielilor de bloc…  Punctul forte al campaniei lui electorale :  toţi locatarii vor fi obligaţi, vara, să iasă la o tablă, la un remi, la o bere la PET în faţa blocului, îmbrăcaţi în uniforma obligatorie :  pantaloni de pijama, şlapi chinezeşti şi maieu !

Fostul administrator a primit vestea mazilirii sale direct în plexul solar…  Însă, înainte de a ceda iremediabil depresiei post-administratum, şi-a scris cântecul său de lebădă pe portativul foştilor supuşi.

P. S. :  M-am chinuit din greu să nu folosesc cuvântul  „ halucinant ”  în postare !

 

1

2

3

4

5

6

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: