Pipăie-mi minunăţia …

 

1

 

E n-o să experimentez niciodată minunea de a fi gravid, cu 20 de kile-n plus, glezne umflate şi mers de pinguin…  Poate doar dacă mă chema Arnold…   Pe de altă parte, n-am văzut nicio gravidă care să meargă pe stradă ţinându-se de partea de dedesubt a burţii, ca nu cumva să-i cadă plodul…  Nicio gravidă nu merge pe stradă ţinându-şi burta de parcă ar ţine o sacoşă pe cale să se rupă !

Îşi aduc aminte că e posibil să le cadă burta doar când stau pe loc…  Şi-atunci ori se mângâie languros pe burta aia umflată şi-ţi aruncă priviri îmbietoare, gen  „ Pipăie-mi minunăţia ! ” , ori îşi îndeasă adânc mâna sub burtă, şi-o sprijină, şi mai lipseşte să-i pună şi indicatoare luminoase, ca nu cumva să ratezi informaţia !

Rapperii se ţin de pantaloni…  Ei au ce tu nu ai, şi-i semn de masculinitate excesivă…  Borţoasele se ţin de burtă…  Feminitate excesivă !

Şi dacă în mod normal se mişcă normal, stau normal, pot chiar să şi alerge normal, când vine vorba de stat la poză, mai ales, ele trebuie să-şi ţină protectiv mâna pe pubis…  Ca nu cumva să crezi că burta aia e burtă de bere sau semn de obezitate !  Să-ţi intre în creierul ăla sec că ea e zeiţa fertilităţii şi mama feminităţii, şi-n ea există o mică sămânţă ce va exploda într-o fiinţă umană.  Preaslăveşte-o !  Minunează-te, că n-ai mai văzut până acum femei însărcinate, şi e posibil ca ea să fie prima, unica şi irepetabila care va naşte !

Interesant e că şi fără semnale, se vede că eşti însărcinată…  Doar dacă n-ai cine ştie ce problemă gravă medicală sau un geamăn siamez pe care-l porţi mereu după tine, caz în care ar trebui să vezi un medic, nu să-ţi pipăi în văzul lumii pubisul !

Şi mai e şi faţa specifică de mângâiat burta-n poză :  puţin într-o parte, cu gura întredeschisă lasciv, de parcă e pe punctul să aibă orgasm în momentul ăla.  Damn it, woman !  Practic te masturbezi cu propriul copil !  Nu eşti sexy, nu eşti interesantă, nu eşti unică…  Eşti una dintre miliardele de femei însărcinate, cu burtă urâtă, hidoasă de-a dreptul, ţine-o îmbrăcată şi nu te trage-n poză fără haine, că unii pot rămâne şocaţi pe viaţă !  Nu găsesc nimic atractiv, nici în poziţia ta de mare zeiţă a borcanelor de 10 kile, nici în zâmbetul tău hiperexcitat, nici în faptul că eşti în stare să faci porno cu boracul !

 

Femeile însărcinate ar trebui să aibă voie să facă doar poze de buletin…

 

Prin lege !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

2 Responses to Pipăie-mi minunăţia …

  1. Iustin says:

    evident – o femeie gravidă n-are un corp atât de interesant și atrăgător ca `nainte.

  2. Ofemeiegravida says:

    Esti prost ca noaptea. Femeile gravide isi mangaie burta din alte motive. Cum ar fi balonarea, cantractiile, dureri pe care nu ti le-as dori sa le experimentezi, dar si pentru faptul ca simt nevoia sa se aproprie de pruncul inca nenascut. Sunt convinsa ca si pe tine te-a mangaiat ma-ta inainte sa te nasti. Sau probabil ca nu. Altfel ai avea mai multa empatie fata de oameni, in general.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: