Pârtie !!!!!!!!!!

 

Dacă-mi tai capul în două acum, s-ar putea să găseşti versuri de la diverse melodii vechi…  Aş inventa un joc nou :  prinde versul cu furculiţa !  Asta dacă n-ar fi vorba de capul meu…  Sau dacă n-aş fi fost într-atât de masochist încât să nu le ascult de bunăvoie.

Am realizat că am atins un nivel nou de masochism…  Dacă am început din copilărie, cu faze din ălea, când mă uitam câte o oră la o ciocolată şi de-abia apoi o mâncam sau când jucam fripta, doar ca să văd cât rezist la durere, acum ascult fără să mă oblige nimeni balade…  Cu orele…  Ăsta e maximum de masochism !

Ieri a fost soare…  Şi m-am bucurat…  Cred că mi-a apărut chiar şi o urmă de zâmbet pe faţă…  Până când am ieşit aseară din casă…  Cu telefonul într-o mână şi cu gunoiu-n cealaltă…  Şi-am alunecat, că mai întâi s-au dezgheţat treptele de la intrarea în bloc şi dup-aia s-au îmbrăcat sărbătoreşte-n polei.  O pojghiţă fină de gheaţă, special pentru mine, surpriză totală, pentru că nu mă aşteptam, toată viaţa mi s-a derulat în faţa ochilor…  Exagerez, evident, pentru că nu mi s-a derulat toată viaţa prin faţa ochilor, am vizualizat cum mă dau de-a dura, iau o coloană de treaptă şi rămân paralizat forever and ever.  Şi, în paralel, mă vedeam eu pe mine, cu ţeasta frumos crăpată, roşu peste tot, ca de Crăciun şi cu sacul de gunoi în mână, care nici măcar nu era verde, să se sincronizeze cu momentul !

Aşa că m-am ţinut bine…  De telefon, de uşă, de sacul de gunoi, şi-am aterizat în picioare…  Anii de antrenament în autobuz, fără să mă ţin de bară, n-au fost degeaba !

Nu m-am făcut zob, chisăliţă, scrob…  În schimb mi-a luat un sfert de oră să ajung iar în casă, c-am mers cu grijă !  Mai că-mi venea să merg în patru labe, să fiu sigur că niciun picior nu face CRACK !  şi eu nu sunt nevoit să-mi iau medical.

Dar sunt masochist în continuare, pentru c-am revăzut scena over and over again, cu variaţiuni pe aceeaşi temă…
Şi-mi port masochismul ca o medalie, şi inventez noi metode de aprofundare a subiectului şi cred c-o să scriu şi-un tratat pe tema asta…  Cândva…  Pentru că sunt şi zeul procrastinării.

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

11 Responses to Pârtie !!!!!!!!!!

 1. Iustin says:

  nu există aprope articol postat fără să aibe cuvinte necunoscute mie; 🙂 azi – procrastinare; blogul e (și) culturalizator.

  • tzunoi says:

   Esti tare de tot ! 😀

   Ma bucur ca mai ai si altceva de invatat, cu exceptia noilor termeni pentru diferite parti anatomice !

   Glad to help !

   • Iustin says:

    și la anatomie e greu câteodată cu teoria asta… cu toată practica și tot descopăr c-ar mai fi de înv. 🙂

 2. tzunoi says:

  Eşti de belea !

  Omu’ cât trăieşte învaţă !

  Bine, ar fi preferat să nu o facă de mine… 😀

  • Iustin says:

   așa este; la partea cu teoria m-am referit c-or mai fi posibil și termeni anatomici; partea cu practica am invocat-o mai mult doar ca stimulent pentru nițel umor.

  • Iustin says:

   -ar fi preferat să nu o facă de mine- probabil vrei să zici că nu-i un deziderat să fii luat drept reper; sincer, partea asta îi pusă la umor de megadoză, îmi dau seama ce-ar ieși 🙂

   • tzunoi says:

    Ochii, ce altceva să iasă !? 😀

   • Iustin says:

    sincer vorbind: am mai citit articole foileton sau alte rubrici umoristice care bagă undeva prin text umoru care scoate deliciul textului în linii generale; dar ca să pui cum am zis megadoze de umor după fiecare grup de cuvinte cum faci tu e de nemaiîntâlnit pe mapamond; îmi bag pl. în ele filme de comedie și alte articole și iau la rumegat când timpul îmi permite câte un articol de aci` xeroxate 😉 cu banii din pușculiță la fiecare sfârșit de lună (îți zic ce fac eu).

 3. Iustin says:

  mi s-a întâmplat ca în amuzamentul creat de text să tot citesc mai departe în avântul meu după consum de umor și să regret după, că nu m-am oprit -cum am zis-, la fiecare grup de cuv. care-l scotea ca să iau și eu treptat articol.

  • Iustin says:

   de asta scot eu mărunțișu` din pușculiță și printre harțapelele pe care le am de scos, iau și din articolelele d-aci la printat în xerox.

 4. Iustin says:

  daa, ochii :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: