Agent relaţii clienţi

 

 

Să-mi explice şi mie cineva cum rezistă ăştia care sunt agenţi relaţii clienţi.  Nu prin telefon, nu prin scrisori, ci face-to-face.  Contact uman direct…  Legătură stabilită…  Pentru că am fost de câteva ori în diferite sedii de firmă sau instituţii, nevoit să aştept un consilier liber şi mai că era să rup uşa din cauza clienţilor !

Să spunem că-i vorba de-un sediu unde se duce lumea şi-şi plăteşte abonamentul la cablu, îşi schimbă opţiunile, îşi reziliază contractul…  Chestii d-astea.  Primul lucru care te frapează e numărul de pensionari pe centimetru pătrat.  Nu ştiu cum se face, dar ei sunt clienţii premium !  Ei vor, ei au probleme, ei fac scandal, ei, ei, ei… Sincer mă-ntreb dacă nu se plictisesc acasă şi-au venit pentru o porţie de discuţii cu consilierul…  Sau au încurcat RDS-ul cu clubul pensionarilor !  Sau e noul loc unde socializează cu alţii aidoma lor.  Pentru că e prea frig să mai stea în parc la o şuetă !

Urmează ăia care şi-au scos viruşii la plimbare…  Care răsuflă greu, de parcă stau să-şi dea duhul şi ţin să o facă în public, eventual răspândind la cât mai multă lume germşi şi amibe !  Şi tre′ să-mi îndes nasul bine de tot în fularul pe care nu-l port, pentru că răspândesc chestii, şi există şi-o paletă largă de mirosuri pe care o aduc cu ei, şi-n marea lor generozitate o împart cu toată lumea !  Şi mă felicit că am mănuşi pentru a nu atinge nimic şi căşti pentru că germşii pot intra şi pe-acolo, şi cine ştie ce fiinţă târâtoare mai aduc cu ei : invizibilă, dar mortală !

Ultima, dar cea mai importantă :  întrebările !  Întrebările-s mind-blowing, pe bune !  După 15 minute în care i-a desenat cum să folosească nu ştiu ce modem, după ce i-a dat foaia cu ce, cum, când să facă, domnul cu pricina nu pricepea de ce nu poate consilierul să plece de la birou, să vină cu el acasă şi să-i aşeze cablurile…

Fază epică :  un nene se plângea că a plecat vecinul de la care se înţepase la cablu, iar acela şi-a reziliat abonamentul şi acum el şi întreaga lui familie nu mai pot profita de televiziune din cauza vecinului malefic !  Twisted, pe bune…  Şi nici nu vroia abonament pe numele lui, că tre′ să plătească !  Presupun că aştepta sugestii de vecini care mai au cablu prin apropiere, ca să se-nţepe mai cu spor !

Deci da, cum rezistă ?  Cum de nu se ridică dintr-odată, cu ochii injectaţi şi-un zâmbet psycho, nu scot bazooka şi nu transformă totul într-un tablou roşu sângeriu ?  Când ajung acasă, primul lucru pe care-l fac e o baie în spirt ?  Salariul se duce tot pe nota de plată a psihologului ?  Fac yoga în mod organizat ?  Au coşmaruri cu pensionari mici şi răi, care-i fugăresc cu modemul într-o mână şi cu proteza clănţănind fioros în cealaltă?

Pân` la următoarea dilemă, la revedere !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: