Şaorma care distruge reputaţia…

 

Treceam pe lângă o uzină de şaorme…  În miezul oraşului…

Eram în pauza de masă, aşa că am frânat instantaneu şi m-am aşezat la coadă…  Cinci minute mai târziu, eram mândrul posesor al unui falafel gigant, ca o din aia de cal…  Din care am şi început să pasc, în timp ce mă îndreptam către sediul unde prestez pentru o leafă lunară…  Ca să nu zic bătaie de joc lunară !

În timp ce înfulecam, mi-am adus aminte că am citit pe net că nu e frumos să haleşti pe stradă, ca un boschetar blogger fomist !  Aşa că m-am aşezat pe o bancă şi am continuat să ronţăi…

Nişte nemernici de porumbei au simţit imediat oportunitatea unei gustări şi au început să-şi ceară dreptul, atacându-mă în picaj, precum avioanele Stuka, mai întâi timid, apoi din ce în ce mai agresiv…  Despre porumbei eu ştiu două chestii :  că atunci când nu fac treaba mare pe statui, fac treaba mare pe oameni !

Întrucât eu fac parte, deocamdată, din această a doua categorie, care atrage noroacele  ( Exact ca un magnet de caca ! ) , am pornit în pas alert către bancomatul pe care vroiam să-l sărăcesc…

În bancă, nenea gardianul badiguard s-a uitat lung la mine cum, cu şaorma falafel într-o mână şi cu cealaltă tastând PIN-uri greşite şi încasând monezi, am lăsat dâre de grăsime pe bancomat…  Când am terminat, badiguardul gardian s-a apucat de lustruit tastele…  Cu mâneca de la veston şi cu puţintică mai multă ură !

Ieşind triumfător din bancă, aştept la semafor…  În dreapta mea văd pe cineva cunoscut, dar nu puteam să încropesc o conversaţie, deoarece mestecam şaorma aia falafel…  Delicat, m-am tras un pic mai în spate, ca să nu mă observe !

Tocmai atunci venea înspre zebră un domn din cale-afară de bine îmbrăcat, care a rămas uimit de felul cum înfulecam eu şaorma aia falafel în centrul oraşului  ( Ştiu asta pentru că s-a holbat la mine ca la un african din zonă de conflict ! ) …

Şi exact atunci, un cartofior prăjit s-a prăbuşit din şaormă pe asfalt…  Scârbit de atâta nesimţire, domnul s-a uitat în altă parte !

Am ezitat preţ de o secundă…  Suficient cât o domnişoară veselă să calce pe cartofiorul meu prăbuşit !  Eu, pentru că ţin la curăţenia oraşului nostru fără primar  ( Decedat de vreo două mandate !  Dar veşnicul candidat ! ) , iau şerveţelele cu care îmi ştergeam botul şi dau să ridic cartofiorul de jos…  Domnişoara, trezindu-se gâdilată de o mână cu grăsime pe la gleznele sale mici, a ţipat uşurel de emoţie…  Toată gaşca de pietoni s-a uitat la mine ca la un fetişist molestator de glezne !  Mai ales domnul bine îmbrăcat şi persoana cunoscută, care şi-a dat seama că o evit pentru că-s un blogger înfumurat ! 🙂

Am scăpat fără să fiu linşat, mormăind o scuză cu gura plină…  Am ridicat cartofiorul cu şerveţelele şi l-am aruncat, cu tot cu ele,  în coşul de gunoi din vecinătate…

Acum nu mai aveam cu ce să-mi tamponez gura de sosurile din şaormă…  În consecinţă, ca să nu îmi curgă ketchup-ul pe la colţurile gurii, mai ceva ca-n Twilight, am decis să mă lepăd de ultimele îmbucături de şaormă.

Aruncând şaorma la coş, bag de seamă că mă observase un boschetar pe care eu nu-l ginisem…  Căruia i-aş fi putut oferi ultimele îmbucături, dacă nu aş fi fost aşa de zgârcit !

Am plecat de acolo în viteză…  Locul ăla îmi aducea ghinion !  Apoi am început să regret că am renunţat la şerveţelele cu care culesesem de pe jos cartofiorul…  Îmi curgea nasul ca o ţeavă spartă, iar batistă aveam din penis !

Aşa că mi-am petrecut restul pauzei de masă trăgându-mi mucişorii cu zgomot prin tot centrul oraşului, apoi pe la bancă, pe la un Orange Shop şi pe la alte semafoare…  Dar am evitat, cu mare abilitate, cunoscuţii de pe ştrase, dacă mă-nţelegeţi !

Deci, aveţi mare grijă cu şaorma falafel !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: