Hai cu banii mai repede!

 

 

 

Pentru oamenii de genul de mai jos, ar trebui să introduc o nouă categorie :

HAI CU MĂ-TA ! ”  …

 

O chestie care mă scoate din sărite de fiecare dată când stau la coadă să plătesc ce-am cumpărat, pe lângă imbecilii care plătesc 20 de lei cu cardul, că nu au cash, sunt o categorie aparte de oameni înceţi…  Oameni aerieni, care nu ştiu şi nu au auzit în viaţa lor de eficienţă sau timp pierdut aiurea…  Ei sunt SLOW şi gata !

Vorbesc despre idiotul/cretina care ajunge la casă fără să aibă banii pregătiţi…  Care stă 100 de ani până-şi scoate portofelul din cur, întreabă cât costă, apoi caută banii prin portofelul plin de câcaturi inutile !  Banii sunt mereu pitiţi în cel mai inaccesibil loc, într-un buzunărel ascuns în curul portofelului…  Când găseşte banii, întreabă din nou cât costă !  Pentru că avea multe pe cap şi a uitat deja cât făcea !

Şi staaaaaaaai în spatele ăluia să găsească banii, apoi să numere bancnotele una câte una, încet şi sigur, bancnote extrem de drepte şi curate, de parcă sunt călcate cu fierul încins acasă…  Doamne fereşte să-i ceară ăla/aia de la tejghea şi mărunţiş, ca să-i dea rest fix, că urmează să reia procesul de a căuta prin câcatul lui de portofel, PENTRU CĂ SIGUR ARE !  Sigur cară după el un kilogram de bisericuţe d-alea de 1 ban, care-i rup nădragii !  De altfel, îl auzi când vine, zornăind de la depărtare…  Ca o vacă cu talanga :  MUU, BĂĂĂ !

Dacă are de primit rest, va sta desigur să-şi aşeze banii înapoi în portofel, pe categorii, cu bancnotele perfect drepte, după care îşi îndeasă portofelul la loc în cur şi abia apoi se urneşte din faţa ta.

Nu serios…

Du-te-n pula mea !  În fiecare lună, pierd ore bune din viaţă, stând în spatele unui cretin care nu-şi poate pregăti portofelul sau banii din timp…

Bun…

Băi, boule !  Deci, stai la coadă sau în drum spre casa de marcat, scoate-ţi toţi banii din cur şi ţine-i în mână…  Când îţi zice ăla/aia cât costă, plăteşti REPEDE şi pleci REPEDE cu restu’ !

Poţi apoi să te joci cu banii, şi să-i aranjezi în funcţie de anul în care a fost emis şi de valoare, în drumul tău spre orice câcat te-ai duce !

 

Unii dintre noi mai au şi treabă !

 

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to Hai cu banii mai repede!

  1. Ghizmo says:

    Cine-ar fi pro pt. dezordine?.. Numai că o persoană ca cea dată va trebui educată să fie ordonată şi-n timp individual; acelaşi timp răpit colectivului putea fi la fel folosit de fiecare în parte pt. aceeaşi procedură, izolat. -Unii dintre noi mai au şi treabă!-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: