Dacă eu aş conduce România…

 

Cineva m-a întrebat de ce nu intru în politică, să încerc să schimb ceva, dacă tot sunt aşa de acid…  Ca să ştii şi tu, been there, done that !  Dar un singur om nu poate face minuni…  Va fi rapid corupt de sistem, iar dacă nu se va da cu  „ lumea bună ”  va fi rapid marginalizat şi exclus.

Totuşi o să încerc să îmi schiţez platforma program…

În situaţia în care ne aflăm acum ca naţie, primul lucru pe care l-aş face ar fi înfiinţarea unui serviciu special, alcătuit din oameni foarte bine antrenaţi, patrioţi până la fanatism, cu care aş sălta, în cea mai mare discreţie, în acelaşi timp, pe toţi marii rechini care au delapidat economia, şi pe toţi cei care, prin deciziile lor, au contribuit la colapsul naţional.
Schingiuiţi şi determinaţi să dezvăluie toate conturile lor din străinătate şi din ţară, după care, toate averile lor să fie confiscate, apoi toţi să aibă soarta lui Ceauşescu, pe care l-au împuşcat pentru subminarea economiei naţionale…  Executaţi, toţi !
Cu miliardele de euro, adunate în acest mod, aş constitui un fond de reconstrucţie naţională.

În 22 de ani de  „ democraţie ” , aţi avut libertatea să sărăciţi, să rămâneţi fără economie, să emigraţi şi să scadă numărul de locuitori, libertatea să vindeţi pe nimic resursele naturale ale ţării…
După 22 de ani de democraţie, am ajuns să fim campionii Europei la boli venerice, nu la chestii pozitive, stai liniştit !
Economia românească e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire !

 
Din punct de vedere economic
1.   Aş începe construirea de fabrici.  Trebuie să mai şi producem, nu doar să consumăm…

Cu cine aş construi ?  Cu sutele de mii de asistaţi social, care s-au obişnuit doar să stea cu mâna întinsă…  Cu milioanele de ţigani  ( nu rromi, cum le spun toţi veneticii ) …  Cu cei care-s pensionaţi pe caz de boală şi în realitate ei plesnesc de sănătate…  Cu puşcăriaşii care stau şi freacă pula sau au dreptul la vizite conjugale în penitenciare…  Iar uneori au dreptul la permisie, de parcă şi-ar lua concediu de odihnă !
Am avea iar fabrici de confecţii, de utilaje agricole, de bere, pâine, fibre sintetice, mase plastice, combinate siderurgice, fabrici de ciment…

De ce să construim ?  Păi, în primul rând ar fi consumul intern, care există, slavă Domnului, indiferent dacă e criză sau nu…  Decât să cumperi ulei, lapte, bere, sau carne din import, mai bine produci tu…  Apoi mai există imensele şi potentele pieţe asiatice şi sud-americane.   Dar e mai bună resemnarea, nu ?  E mai bine să ne bage alţii pe guşă toate câcaturile lor !
De ce am privatizat ceea ce era rentabil ?  Cu ce ne-am ales ?  Le umplem buzunarele indienilor de la Arcelor Mittal, cu oţelurile şi siderurgia noastră, cu cimentul nostru, cu petrolul şi gazele naturale, cu telecomunicaţiile !?

 


2.   Aş reînfiinţa marile ferme zootehnice, pentru a asigura o alimentaţie suficientă populaţiei şi pentru export…  Nu să importăm la greu cereale sau carne.
3.   Aş interzice vânzările de teren agricol către străini.  Cred în viitorul marilor asociaţii agricole…  Aş reface sistemele de irigaţii…
4.   Aş stopa defrişările sălbatice de păduri, datorită cărora au ajuns versanţii muntoşi să se prăbuşească…

Odată asigurată siguranţa alimentară a naţiei, aş trece la eutanasierea justiţiei.
Din punct de vedere juridic
1.   Aş reintroduce pedeapsa cu moartea…  Câţi dintre voi n-aţi dori să-i executaţi pe toţi cei care au dus ţara de râpă, au aruncat-o în haznaua Europei ?  Câţi părinţi, distruşi când şi-au văzut copiii ucişi sau violaţi de tot felul de dezaxaţi, nu şi-au dorit să-i execute cu mâinile lor ?  Sunt eu mai catolic decât Papa ?  Dacă nu ştii de respect sau de dragoste, atunci ştii de frică !  Frica de a-ţi putea pierde viaţa, dacă te laşi dominat de instinctele primare.  Aici iar e alegerea ta…
Da, m-am săturat de libertatea în care, orice om cu bani poate lua viaţa oricui, fără să fie pedepsit corespunzător pentru asta !

 


2.   Judecata se va face doar de judecători, fără avocaţi care să-i salveze pe toţi infractorii.
3.   Oooo, daaa, aş desfiinţa casta notarilor, care parazitează societatea !  Şi aşa, în toate tranzacţiile pe care le parafează, ei sunt exoneraţi de orice responsabilitate.  Deci, dacă tot nu-ţi asumi responsabilitatea, nu e nevoie de tine.
4.   Aş desfiinţa parlamentul, total inutil…  Nu doar inutil, ci şi parazitar !
5.   Pedeapsa cu moartea pentru toţi cei care subminează economia naţională.  Execuţiile vor fi publice şi televizate, pentru a-i descuraja pe cei care vor să încerce asta.
6.   FURTUL, pedepse foarte dure…  La primul furt, o mână tăiată, la recidivă, execuţia !  Metoda se practică cu succes în unele ţări arabe.
Promit că în acest fel vor reveni vremurile de poveste şi legendă, când îţi puteai
lăsa aurul pe drum, şi a doua zi îl găseai în acelaşi loc.

 


7.   Desfiinţarea partidelor politice, care-s doar rampe de lansare pentru toţi neisprăviţii şi fomiştii la conducerea ţării.  Odată eliminat sistemul de vot, nu mai am de ce să pup în cur pensionarii – maşina de vot disciplinată a tuturor partidelor…  De asta s-a ajuns la aberaţia ca pensiile să fie mai mari decât salariile !
8.   Desfiinţarea tuturor agenţiilor guvernamentale de frecători de mentă, pe salarii de zeci de mii de euro.
9.   Reducerea numărului de bugetari…  Mă refer la birocraţii din ministere şi administraţii locale, care mor de plictiseală prin birouri.

În fruntea tuturor domeniilor aş pune oameni foarte bine pregătiţi, nu politruci.

 

 

 

Sănătatea
Ar beneficia de asistenţă medicală gratuită toţi cei care sunt salariaţi, cei care contribuie la asigurările de sănătate şi pensionarii.
Asistaţii social, toţi cei care parazitează societatea, să crape !
Medicii vor avea salarii ca-n occident, pentru a stopa exodul lor…  E de interes naţional prioritar formarea şi atragerea specialiştilor în orice domeniu.  Salariile îi vor motiva să rămână…  Toţi cei care învaţă şi-s deştepţi, trebuie să fie bine plătiţi.

 


Învăţământul
La fel ca medicii, profesorii vor fi foarte bine plătiţi.  Se aplică diferenţieri, în funcţie de valoarea şi performanţa fiecăruia.  Profesorii trebuie să aibă o conduită morală exemplară, nicidecum să fie implicaţi în scandaluri sexuale cu elevii lor.

Pentru devieri de acest gen, se aplică tăierea pulii cretinului respectiv !
Desfiinţate toate universităţile particulare, gen SRL, care scot absolvenţi pe bandă rulantă  (bani să iasă)  iar ei sunt proşti de rag…  Eşti tembel, la sapă, că e nevoie şi de ăştia.

 

Frunză verde ca a mea,  Nu mai are nimenia !Frunză verde ca a mea,  Nu mai are nimenia !

Pe plan rutier
Cei prinşi băuţi la volan vor rămâne definitiv fără permis auto.  Nu există scuze pentru asta.
Viaţa celorlalţi din trafic, care-s nevinovaţi, are prioritate.
Pentru tembelii, gen Huidu, de pe care curg băşinile cum curge mătreaţa de pe capul tău, care omoară oameni  ( omor din culpă, că eşti tu şmecher, VIP şi ai maşină hoaţă )  puşcărie pe viaţă, muncă silnică la construirea de autostrăzi şi confiscarea averii, care va reveni familiilor victimelor…  În felul acesta, toţi vor fi extrem de atenţi şi corecţi în trafic.

 

Pe plan spiritual
Desfiinţarea B.O.R. ( adică a bisericilor )  şi confiscarea averii fabuloase, a domeniilor, care vor fi folosite pentru spitale, cămine de bătrâni şi pentru alte scopuri utile.
Pot exista case de rugăciuni, în care se pot aduna credincioşii adevăraţi, cu dragoste de Dumnezeu, nu cei care umplu tribunalele şi puşcăriile.
Interzicerea avorturilor…  Nu poţi să te declari creştin şi să ucizi viaţa care se află în tine !  Asta ar responsabiliza la extrem toate femeile active sexual.  Să se fută cu cap şi cu bărbatul vieţii ei, nu să sară din pulă în pulă, apoi să se mire că are boli venerice sau e borţoasă.
Din acelaşi motiv aş interzice şi comercializarea prezervativului, marea nenorocire a societăţii moderne, unde până şi sexul este un bun de consum.  La aşa-zisul adăpost al prezervativului, se încurajează relaţiile superficiale, ocazionale…  Iar partenerii de sex sunt schimbaţi mai des decât ciorapii sau chiloţii.  Eu nu folosesc prezervativ  ( Na c-am scăpat porumbelul ! ) , că n-am boli venerice, prietena n-are niciun avort la activ, şi nici n-avem copii nedoriţi sau abandonaţi la uşa vreunei biserici !

Căutăm fericirea între cracii multiplilor parteneri de sex pe care-i avem…  Şi am ajuns să gârâim de sex, dar să fim lipsiţi de dragoste.  Dar e mai confortabil aşa, nu ?

Atunci nu te mai mira dacă femeia visurilor tale îţi spune că tocmai a probat cei 20 de centimetri de pulă ai prietenului tău cel mai bun, şi parcă-i vin mai bine decât cei 12 centimetri ai tăi !

 

 

Sexul trebuie transformat în dragoste, iar dragostea asta trupească să fie cireaşa de pe tort…  Nu te apuci să construieşti o casă cu acoperişul !

Dacă aş fi dictator, le-aş impune adolescenţilor să-şi trăiască adolescenţa, nu să-şi contabilizeze mândri partenerii de futaie, nu să aibă spiritele amorţite de alcool şi droguri, nu să fie analfabeţi, fără a fi în stare să scrie o frază coerentă…

Să nu-ţi mai fie teamă că fiică-ta de 14 ani vomită în camera ei, pentru că sperma era cam acră  ( Crezi că oare era stricată ?  Sperma, nu fiică-ta ! ) , sau să-ţi arate colegii de la muncă filme porno cu ea pe net…  Ce spui ?  Îţi cam vine să te pişi pe ea de democraţie ?
Interzicerea divorţurilor, iar adulterul să fie pedepsit cu moartea…  Ei, fata mea, să vezi cum te vei gândi de milioane de ori cu cine te măriţi şi nu mai sari în alte pule, doar că eşti plictisită…  Valabil şi pentru bărbaţi, care şi-ar depune lapţii doar acasă !  Daca te căsătoreşti, s-o faci din dragoste, fiind sigur pe partenerul tău, să simţi că e jumătatea care te completează.

 


Iar jurământul de credinţă, făcut în faţa lui Dumnezeu, respectat cu preţul vieţii,
nu doar că aşa e tradiţia, şi să te măriţi de ţânşpe ori, urmând alte jurăminte de credinţă veşnică…
Femeilor care-şi abandonează copiii, li se vor extirpa ţâţele şi uterul (Le-aş extirpa creierul, dar nu-l au !) …  Nu există traumă mai mare pentru un copil decât să crească lipsit de dragostea maternă.  În felul acesta, n-ar mai exista orfelinate ( Ce cuvânt oribil ! ) .
Futaiul e bun, dar copilul nu ?  La gunoi ?  Pentru dementele care-şi ucid nou-născuţii, pedeapsa ar trebui să fie execuţia în public, eventual bătută cu pietre !

Libertăţile populaţiei vor fi restrânse, în sensul bun…
Un om, cu cât este mai liber, cu atât este mai dezorientat şi tentat să se comporte prosteşte.
Decât o democraţie bolnavă, mai bine o dictatură sănătoasă.

 


Vor fi interzise reţelele de socializare şi domeniile XXX de pe internet…
Toate tabloidele şi revistele, gen  „ Unica ” , unde se promovează curvăsăreala, şi care contribuie la degenerarea spirituală a naţiei, vor fi închise, iar proprietarii vor fi arestaţi şi închişi pe viaţă.
Televiziunile vor avea programe decente, educative, cu bun gust şi bun simţ…  Fără asistente TV, fără invazie de pizdăraie şi agresarea retinei telespectatorului.  Toate panaramele cu aere de divă vor fi angajate în fabrici de confecţii.

În copilărie, am fost  „ traumatizat ”  că n-am putut să cresc în faţa televizorului sau a calculatorului, câte 6–10 ore pe zi…  A trebuit să mă mulţumesc să citesc, am crescut cu cărţile lui Jules Verne, Al. Dumas, Karl May şi alţi prăfuiţi şi demodaţi, fiind lipsit de fiorul provocat de manele sau show-uri incendiare cu cururi goale şi ugere siliconate.

 

 

Interzicerea cu desăvârşire a manelelor…  Toate jegurile de manelişti vor fi trimişi la şcoală şi calificare, iar averile lor vor fi confiscate.
Ţiganii vor avea dreptul la maxim 1 puradel, după care ţigăncile vor fi sterilizate.
Aş mai continua, dar te simţi ameninţat şi deja ai frisoane…  Ai coşmaruri, dragă cititor ?
Ţi se pare un scenariu apocaliptic ?  Nu, ai doar creierul spălat şi impresia că eşti liber… Da, ai libertatea de a fi depravat şi sărac, din punct de vedere material şi spiritual.
Cu mine n-ai mai fi liber, dar te-ai simţi împlinit.
Naţia asta are nevoie mai întâi de bici, şi abia apoi de dragoste !

 

 

Nu îmi doresc un regim nord-coreean…

Spunea cineva că puterea corupe… E adevărat !  Diferenţa e dată de dragostea pentru oameni şi patriotism…  De teama că Dumnezeu m-ar pedepsi şi mi-ar lua tot ceea ce mi-a oferit cu atâta generozitate şi încredere.
Delirez ?

Unii ar spune că da, alţii, că nu…

Dar v-aţi întrebat de ce oare toata planeta asta râde de noi şi ne întoarce curul ?
PENTRU CĂ NE-AM PIERDUT ŞI ULTIMUL STROP DE DEMNITATE  !!!!!

 

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: