Homosexualitatea …

 

Sunt homosexualii oameni bolnavi ?
Tu spui că da…  Eu afirm că nu…  Sări revoltat şi-mi dai peste ochi cu argumentele tale :

 

„ Cum, când pizda ţi-e deschisă la futut,

Tu gândeşti că un poponar e  „ hot ”  ?

O, dar tu nici nu visezi, bătrâne, câte-n pulă mi s-au pus,
Toate curvele vestite, emigrate în Apus ! ”

Bun, argumentul tău în versuri m-a cutremurat…  După două articole în care ţi-am arătat femeia în toată deşertăciunea ei, eu spun c-ar fi cazul să te mai gândeşti.  Uite, în SUA, statele au început să legalizeze, unul după altul, căsătoria între homosexuali.  Ştiu, au cam rămas în urmă faţă de olandezi, suedezi sau danezi, care au legalizat până şi casatoria cu animale.  Da, prietene, te poţi căsători cu pisicuţa ta cu ochi verzi, sau cu peştele din acvariu, care cască gura aşa de frumos când îl scoţi afară…  Cu condiţia să vă căsătoriţi din dragoste !
Nebunaticule, după ce citeşti articolul ăsta să nu te uiţi pofticios la căţeluşa ta pechineză, supusă şi iubitoare…  Că ai să-mi spui pe urmă c-ai divorţat de cotoroanţa ta şi te-ai însurat cu Suzica şi ţi-ai găsit, în sfârşit, fericirea.  Nu te întreabă niciodată de ce ai ajuns târziu acasă, dă veselă din coadă când te vede, nu-ţi reproşează că puţi şi eşti beat, şi te linge mereu pe pulă, când ai chef de un examen oral mic  ( Da, sunt şi dezaxaţi de ăştia ! ) .  Şi, lucrul cel mai important, ţi-e fidelă şi n-o aduce pe mă-sa să stea cu voi !
Să revenim la poponari…  Încă de mic te întrebi, uitându-te la tovarăşii tăi de joacă :  „ Hmm, cu cine să mă căsătoresc, cu Mirel sau Mirela, cu Viorel sau Viorica ?  Ionela are ţâţele mai mari decât Ionel, dar el compensează cu părul de pe piept ” …

 

Incertitudinile tale nu se opresc aici.
Cu ajutorul unei cutiuţe de Tic-Tac, care conţine numai două calorii  ( completezi tu cu restul ) , ţi-au supt-o Aurel şi Aurica…  Ea, deşi avea numai 10 ani, stătea mult mai bine la capitolul  „ tehnică ” .  Ce măiestrie în guriţa aia mică şi roşie, parcă ar avea aspirator, marca  „ Vifor ” !
Dar Aurel e mai lacom, papă şoricul cu tot cu punguţa cu 2 bani, pe care o recuperezi cu greu dintre amigdalele lui, la final…  Dilema ta continuă :  Aurica are ciclu, Aurel nu…  2–0 pentru Aurel !

 

Pe Aurica o doare capu’ …  Pe Aurel poate să-l doară în pulă, în cel mai rău caz…  3–0 pentru Aurel !
Aurica se uită la telenovele şi citeşte numai bestseller-uri, cum ar fi  „ Codul lui Da Vinci ” , apoi se dă cultă…  Aurel se uită împreună cu tine la filme porno, meciuri de fotbal, a citit deja toate cărţile de joc…  4–0 pentru Aurel !
Aurica îţi fumează ţigările şi-ţi bea berea din frigider şi cea pe care ai borât-o în budă…  Aurel merge cu tine la sală şi trage de fiare, ca să fie sexy şi puternic, să te poate lua în braţe…  5–0 pentru Aurel !

 

Aurica te iubeşte mult de tot, dragostea ei e total dezinteresată, de aceea îţi cacă un plod, după care bagă divorţ, îţi haleşte juma’ de avere şi plăteşti pensie alimentară până crăpi…  Aurel te poate iubi dezinteresat şi tare, nu avortează, nu-ţi cere pensie alimentară…  6–0 pentru Aurel !
Aurica are ciclu, hemoroizi, şi-i pute bijbocul a peşte stricat…  Aurel poate să aibă doar carii, dar asta nu te deranjează când i-o dai la supt, că doar pula n-are nas…  7–0 pentru Aurel !

 

Hmm, deja e scor de maidan !  Crezi c-ar trebui oprit meciul ?  Nu ?  În regulă, continuăm…
Aurica are prietene idioate, ca şi ea, are ruj roz, care-ţi ucide erecţia…  Aurel se mulţumeşte cu prietenii reci, dar siguri :  sticlele de bere din frigider…  8–0 pentru Aurel !
Aurica vrea botox şi silicoane…  Aurel are nevoie doar de un aparat de ras, cu care să-i înlături părul de la cur, pentru intrarea gladiatorului cu capul chel în arenă…  9–0 pentru Aurel !
Aurica e prefăcută, ipocrită, emancipată, bărbată, şi are trompeta ascuţită ca polizorul…  Aurel e bleg, dar sincer, e sensibil şi romantic, plânge împreună cu tine, la ora 3 dimineaţa, când ascultaţi melodiile lui Nelu Ploieşteanu sau Fărămiţa Lambru…  10–0 pentru Aurel !

 

Aurel, deghizat în Alba ca Zăpada !

Da, alegerea e deja clară…  Vei cumpăra un inel de logodnă, te vei duce la părinţii lui Aurel, şi le vei cere binecuvântarea lor !  Apoi, împreună, veţi alege şi proba rochia de mireasă, care să se asorteze cu muianul lui de rugbyst, după care, un preot, iubitor şi el de fraţi de credinţă, va binecuvânta dragostea voastră  intru necuratu’ …

 

P. S. :  Giany, poate te prind că-mi ceri să mă despart de prietenă şi să mă cuplez cu tine !

 

P. P. S. :  Radu, postul ăsta nu are nicio legătură cu tine !

 

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to Homosexualitatea …

  1. Iustin says:

    mai în glumă sau mai în serios luând-o,
    scenariul contemporan este paralel cu cel reprezentat în timpul personajului biblic Lot;
    sodomia era un gen comportamental general acceptat în cultura societății respective.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: