Tu iubeşti femeia ?

 

Ai să răspunzi că da, în gura mare…  Şi ai toate motivele să-i oferi  „ dragostea ”  ta lichidă şi acrişoară  ( dacă ar fi să ne luăm după ceea ce spun ele ) .  Într-un comentariu la un articol de pe blog, un cititor îşi exprimă părerea obiectivă, vizavi de moralitatea infectă a femeilor.
O cititoare îi răspunde că nu-i corect, şi bărbaţii  „ e ”  porci, la fel de gunoaie ca şi femeile.
Eu, ca arbitru, îl declar învingător pe cititor…  Marele putregai şi decăderea morală izvorăsc din pizda femeii…  Din Paradis am fost alungaţi tot din cauza caracterului infect al femeii !
E o competiţie înspăimântătoare între voi, care arată mai mult, care poate fi mai depravată  (Pardon, acum se spune  „ lipsită de inhibiţii ” , nu se mai numeşte curvă) .  PIZDA e marele şi singurul vostru capital.  În numele libertăţii şi a egalitaţii cu bietele pule, aţi ajuns mai depravate ca Sodoma şi Gomora !  Curve au existat şi înainte de voi, dar nu erau înălţate la rang de dive, nu erau modele pentru noile putorete care veneau din urmă…  Nu se mulţumesc doar să se prostitueze moral şi fizic, ele fac şi  „ declaraţii ” :  cu cine s-au mai futut, câte kilograme de silicon şi-au mai pus, recomandă ce gene false să foloseşti, te învaţă cum să te sexezi în grup…
Aţi ajuns să vă expuneţi ca marfa în pieţe, pe tarabe, unde cumpărătorii  ( în speţă, bărbaţii )  vin şi mai pipăie o ţâţă, o bucă, mai studiază critic o labie, şi pleacă mai departe…  Iar voi, în urmă, urlaţi că vreţi să fiţi respectate, dar aţi ajuns mai ieftine chiar şi decât o legătură de patrunjel !

 

„ Divă ” zvârcolindu-se posedată pentru 1 200 de euro : Daniela Crudu în club

 

De ce toate ăstea ?  Pentru că nu aveti nimic sfânt în voi.  Prea laşe, comode şi superficiale pentru a învinge greutăţile vieţii, alături de cel pe care l-aţi ales…

 

Putori împuţite  ( Da, e un pleonasm, ca să accentuez apocalipsa care vă curge din pizda şi cap ! )  care, dacă aveţi un bărbat liniştit şi cuminte, e prea moale şi bleg, merită înşelat…  Voi vreţi adrenalină, senzaţii tari !  Iar dacă e un cioban care vă trage câte un dos de palmă peste bot, urlaţi indignate şi fugiţi la tribunal, ca să scăpaţi de animal !  Dar, când te-ai măritat, era cumva romantic, îţi citea poezii şi plângea emoţionat, când îţi arăta un apus de soare !?
Când le întrebi, toate spun c-au fost implicate în relaţii serioase…  Şi, ce s-a ales de relaţiile ăstea?  Praful !

 

Tot aşa vă mai implicaţi de câteva zeci de ori în alte relaţii  „ serioase ” …
Foarte multe tunaţi acuzator că martalogul de lângă voi vă înşeală…  CU CINE ?  Tot cu surate de-ale vostre !
Eşti de acord că, dacă te-ai limita în viaţă la un singur partener  ( pe care să-l alegi cu mare grijă, să-l iubeşti cu adevărat ) , dacă n-ai mai ridica  „ coada ”  să ţi-o tragă şi alţii, atunci  „ puiul ”  ăla mic al tău n-ar mai avea motive să te înşele ?  Dacă aţi fi cinstite una cu cealaltă, atunci aţi fi cu adevărat fericite şi împlinite.

 

Ce chip inteligent şi expresiv ! Tarif : 200 de euro

 

Şi atunci vin şi ridic degetul  ( şi nu altceva, din fericire )  şi îţi spun :  TU, femeie, eşti de vină pentru tot ce ţi se întâmplă rău pe lume ! TU eşti sursa tuturor relelor…  În superficialitatea şi dorinţa ta de a trăi comod şi îndestulată, te prostituezi în toate formele, inclusiv când te măriţi din interes, pentru bani.
Campioni absoluţi la divorţuri, schimburi de parteneri, îmbătrânim urât, singuri şi lipsiţi de dragoste…
Vă crăciţi, crezând că, dacă pula vă freacă bine, e suficient şi l-aţi întâlnit pe Fut-Frumos…  Eşecurile multiple nu vă învaţă că ar trebui să alergaţi după orgasmul spiritual şi vă continuaţi inconştiente periplul prin alte şi alte pule, cu sufletul din ce în ce mai mutilat şi mai gol.  Şi vă hrăniţi cu  „ Fake ” -uri, în lipsă de original şi  „ curat ” .  Second life, virtual life, reţele de socializare, ţânşpe mii de prieteni de câcat, ca şi voi, care vă consumă timpul, energia, şi vă prostesc mai mult decât eraţi…
Iar când, în adâncul vostru, aveţi o clipă de conştientizare a deşertăciunii care vă striveşte, vă refugiaţi în petreceri cretinoide, cluburi, discoteci, înecându-vă în tone de băutură, până când, bete fiind, nu mai sunteţi în stare să vă amintiţi dacă v-aţi mai futut sau nu cu lăbarii pe care i-aţi întâlnit !
Aţi renunţat de mult la valorile morale care vă împlineau: un singur şi  „ unic ”  bărbat, o adevărată jumătate, copii frumoşi şi fericiţi, care să crească într-o familie armonioasă, nu cu un singur părinte…
Ajungeţi bătrâne, acre şi căutaţi dragostea în 4 câini şi 10 pisici, şi vă urlaţi frustrările pe forumuri, erijându-vă în mari iubitoare de animale.

 

Tonciu, cu năsetul la plimbare, în patru labe, pentru 400 de euro… Câte 100 de euroi pentru fiecare labă !

 

Citeam uluit, un articol incredibil despre cât de jos aţi ajuns, la o scară mai redusă, desigur :
„ Daniela Crudu s-a tăvălit pe jos, prin cluburi, pentru 1 200 de euro ” …  Plângi ?  Râzi ?  Să te zvârcoleşti ca omida pe jos, pentru satisfacţia câtorva beţivi şi impotenţi, doar pentru bani…  Fraierul de Leo ştie !

 

Se poate mai cumplit de atât ?  Da, abia am început…
Erika  ( De unde dracu’ a mai apărut şi dihania asta ? )  se mulţumeşte numai cu 200 de euro  (Vai, ce modestă e !) ca să-ţi arate ugerele  ( siliconate, desigur ! ) care au scris pe ele numele idiotului care pompează la ea…  Sau pompa, că parcă am citit pe undeva că fraierul s-a săturat şi i-a futut un şut în cur.
Andreea Tonciu dansează lasciv şi nu se dă în lături de la a merge în patru labe, dacă preţul e corect…  Iar pentru  ea, preţul corect este de aproximativ 400 de euroi.  Eu sunt convins că pentru preţul CuRect poţi să te şi caci pe ea sau în gura ei !  Crezi că exagerez ?  Deloc, dacă ies bani mulţi, face orice, şi-o aduce şi pe mă-sa, ca bonus !  Aviz amatorilor :  e liberă…  Iar i-a dat cu flit  ( aerosol )  lu’ panarama aia de Mitea, eternul fotbalist…  Fără echipă !
O altă panaramă  ( care prezenta cândva  „ Vremea ”  în Labărtatea )  boxează în costum de baie împotriva Andreei Tonciu, într-o  partidă de Sexy Kombat…

 

Raluca Dumitru primeşte pentru o apariţie în club maximum 400 de euro…
Mădălina Pamfile  ( Da, aia cu muian de travestit, fără nimic feminin în ea…  Cea care din copilărie a sărit direct în pulă ! )  îşi arată chiloţii pentru 400 de euro.  Ca să ajungi divă în ziua de azi, e obligatoriu să arăţi cam tot…  Deşi are o vârstă fragedă, Mădălina Pamfile pare să-şi fi însuşit foarte bine această lecţie, mai ales că, după două apariţii în Playboy, ce te mai costă să-ţi arăţi chiloţeii ?

Deocamdată,  „ preţul ”  Mădălinei nu sare de 400 de euro pentru o noapte nebună în club…  Aş arunca chiloţii ăia infecţi, cu tot cu panarama care-i poartă, direct într-un crematoriu !  Părerea mea, care este…

 

Creatură urâtă cu spume, moacă de travestit ( sau de bidon turtit, după preferinţe ) ! Te costă 400 de euro ca să-i vezi chiloţii nespălaţi şi infecţi. The one, the only one : Mădălina Pamfile !

 

Mamela e un adevărat chilipir :  300 de euro ca să bea direct din sticlă.  Păr blond, ţâţe fleşcăite şi lăsate, inhibiţii – ioc, bun simţ – canci !  Ea este Simona Tr(o)aşcă, alias Pamela de România, o fată care nu ştie să facă paşi în spate, atunci când e vorba de cariera ei !
Cum care carieră !?  Cea de  „ fată de oraş ” …  Simona face ceea ce ştie cel mai bine :  se distrează, bea şi îi înfierbântă pe cei de pe margine, la un  „ scor ”  de criză :  300 de euro… Alt gunoi !

 

Şi cică ratata asta e şi mamă.  Demn exemplu de urmat pentru progenitura ei…  A rămas borţoasă pe la 16 ani… Şi vorbeşte lumea prin târg că pe la 15 a fost violată…  Şi cum a fost ?  „Viol, viol !  Nu săriţi că-mi place !”  La câţi kilometri de pulă au intrat prin tine, acopereai distanţa de la Pământ la Lună…  Tur–retur !

 

 

Cititorule, ţi-am prezentat câteva  „ dive ” , modele pentru tânăra generaţie de puţici…  Spune-mi sincer, ţi-ai alege vreuna dintre ele ca să fie femeia ta pe viaţă, să fie mama copiilor tăi?
Ah, ce dictatură a bunului simţ aş impune !  Toate putorile care aveţi parteneri de nu le mai ştiţi numărul, v-aş marca pe frunte cu litera  „ M ” , ca pe vite…  Să ştie toată lumea că aţi avut parteneri multipli…  Şi asta nu ar fi tot.
Cele care sunt ştanţate cu litera  „ M ”  pe frunte, vor fi şi sterilizate, pentru că nu au cum să fie mame bune.
Ce asanare a societăţii ar fi !  Să vezi câte frunţi curate şi senine ar apărea !

 

Militez pentru pula unică, pentru respectarea jurămintelor de credinţă şi pentru alegerea unei jumătăţi…  Nu poţi avea mai multe jumătăţi !
Multe femei sunt foarte nedumerite cum de bărbaţi frumoşi, celebri, bogaţi, au ales să fie homosexuali…
Explicaţia e simplă :  unul ca George Michael, Elton John, Ricky Martin, Cătălin Poponatu  ( şi lista e lungă ) , au avut de-a face cu mii de femei, au cunoscut femeia în toată mizeria şi ipocrizia ei, plină de vicii şi falsă ca un Rolex chinezesc !
Crezul lor a fost :  „ Când e să ai ghinion, şi-n pizdă dai de cuie ! ” .  Şi atunci s-au reprofilat… Pulele nu pot fi prefăcute, erecţia lor e sinceră, n-au cum să mimeze dragostea şi orgasmul !

 

Vacă adăpată în direct, pentru 300 de euro… Pentru copilaşul ei „ munceşte ” din greu : Mamela de România !

 

 

P. S. :  Sunt în piua 5 minute…  Mă găsiţi la budă, mă răstesc la closet…  Ce vreţi, după înşiruirea asta de nume ilustre, mă golesc, ca să fac loc la atâta cultură !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to Tu iubeşti femeia ?

  1. Iustin says:

    sunt sigur că mi-e bn singur decât cu o divă din astea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: