În ceea ce priveşte sexul, românii sunt ipocriţi

 

La început de an 2012, ziarele de scandal din România s-au trezit să facă o retrospectivă a anului care a trecut, în ceea ce priveşte sexul…  Cine cu cine s-a mai futut, unde şi de ce, cine a mai fost fotografiată cu chiloţii în vine sau făcând sex oral, care şi cum se mai masturbează…  Toate ăstea de parcă ne-ar spune cine ştie ce ştire senzaţională !

 

Cu cât cineva este mai nefutut, cu atât îi pasă mai mult de cât, unde, cum, şi de ce se fut alţii !

 

S-o luăm uşor, şi pe rând…

 

Ce dacă eşti o persoană cunoscută, tânără, frumoasă şi faci sex oral ?  La urma urmei e treaba ei ce face, face sex ca orice om…  Care e faza ?  Majoritatea fetelor din ziua de azi fac sex oral…  Dar prea puţine recunosc asta, parcă le şi aud :  „ Poftim !?  Cine, eu !?  Doamne fereşte…  Bleah, ce scârbă îmi e ! ” …  Şi când bagă pula-n gură, n-o mai scoate !

 

Tot n-am înţeles care e faza…  Fotografii şi cei care scriu astfel de articole, în căutare de senzaţional, nu fac sex acasă cu nevestele sau iubitele lor ?  Oare toate aşa-zisele jurnaliste nu stau cu ştromeleagul în gură sau nu primesc limbi ?  Sexul oral e ceva normal în viaţa omului şi nu înţeleg de ce se cacă atât pe ei !  Mâine, femeile se vor uita în ziar şi exclama :  „ Vai, asta o ia la muie, vai Doamne !!! ” .  Apoi ajung acasă şi fac acelaşi lucru cu iubitul, soţul, sau ce dracu’ mai au ele prin ogradă…  Dar le place să facă pe ipocritele şi să arunce cu pietre aiurea.  Da, fetelor, majoritatea faceţi sex oral, la fel ca cele pe care le blamaţi prin ziare.

 

 

 

Ca şi articolul de anul trecut cu Rihanna, care a mimat masturbarea pe scenă…  Care e problema voastră că aşa vrea ea să-şi facă show-ul ?  Şi care e problema dacă cunoscuta artistă se masturbează ?  Voi nu faceţi aşa ceva, sau n-aţi încercat niciodată, din curiozitate ?  Ba da, dar vă place să-i comentaşi de-aiurea pe alţii !  Asta e părerea mea, prea multă gălăgie pentru nimic…  Nimeni n-a omorât pe nimeni, nu s-a drogat în public, doar a făcut sex oral sau a mimat masturbarea.  Plăcere omenească !

 

Urăsc când sunteţi ipocriţi şi nu recunoaşteţi nişte lucruri care nu mai sunt de multă vreme un subiect tabu.  Aşa că nu are importanţă dacă femeia face sau nu sex oral…  Important e să fie deşteaptă, iar dacă este deşteaptă, atunci face !  🙂  🙂  🙂

Haideţi, înjuraţi-mă pentru cum gândesc !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: