Reţelele de socializare

 

Creator :  un băiat deştept, care a ajuns miliardar în dolari  ( Credeai că în lei ? ) speculând vanitatea omenească…
Ştiaţi că vanitatea e păcatul omenesc favorit al diavolului ?  Şi credeţi că e păcatul bărbatului ?  N-ai să vezi, nici măcar, femeia acaparează tot ce-i mai rău !
Şi aşa a început marea aventură a putreziciunii morale…  La început mai timid, arătând o şosetă sau cămaşa pe care-ai purtat-o luna asta, continuând apoi cutezătoare cu sutienul, budigăii şi culminând cu tamponul de la ultima menstruaţie…

 

Cine ştie, poate iei două–trei Like-uri şi pe el, sau poate mai sunt bărbaţi adevăraţi care ştiu să aprecieze ceva frumos.
E locul unde competiţia e maximă, şi fiecare pizdă se simte ca o prinţesă, o vedetă…
Prima panaramă a început cu un pantof…  A doua, evident că şi l-a scos…  A treia şi-a descheiat un nasture de la bluză…  A patra, mai curajoasă, a arătat mormolocilor cum trebuie să stea corect un sutien pe-o pereche de ţâţe, să vadă lumea că nu are doar una !
Defilarea pe scena virtuală a continuat, în uralele puţoilor de 12–13 ani, care au început să colecţioneze material de labă…  Şi, în cămăruţele lor strâmte, mirosind a băşini şi a stătut, au început să le ia la ştangă pe cele mai bune.  Să-i dea muie lui Kim Kardasian, s-o fută în cur pe Lady Caca, sau să se slobozească pe ţâţele siliconate ale Danielei Crudu !  Toate ăstea fără ca adevărăciunile ăstea să se poată împotrivi.

 

Ventilatorul ( din spate ) răcorind inteligenţa înfierbântată

 

Ah, nebunaticul meu mic şi stricat, de câte ori nu ţi-ai smântânit cotoroanţa ta varicoasă şi celulitică, în incoţopeneala de sâmbătă seara, gândindu-te că o înşurubezi pe vecina de la etajul 2  ( De ce am folosit tocmai etajul 2 ?  Ca să m-apuci de-un coi, cârcotaşule, tot timpul te găseşti să-mi pui întrebări în timp ce-ţi scriu momente antologice !  Dacă-ti spuneam  „ etajul 3 ” , iar era nasol, că-ţi SUGEram de pulă să mă iei !  Nu mai spun de etajul 9…  Acolo unde doamnele sug ouă  ( Fac bine la voce !  Asta e paranteză în paranteză ) , că rămân fără cititoare ) …  Cam lungă paranteza, dar îmi place să mă pierd în detalii, ca să fiu mai bine înţeles !  Şi oricum, vi le ofer la acelaşi preţ, moakă, ce vrei ?  Ce suflet caritabil zace în mine, unde era filantropul !?  Crezi că femininul de la filantrop e filantroPULĂ ?  Că nu-s sigur, am şi eu îndoielile mele…  Că moakă nici mama nu i-a dat-o lu’ tata !  I-a dat şi el de-o pestelcă.
Dar să revenim la vecina ta bună la suflet, de la etajul 2…  Nu trebuie să mă abat prea mult de la subiect, că te rătăceşti, şi n-ai GPS-ul la tine şi nici lecitina !  Desigur că şi-a pus ordinara poze cu ea în costum de baie pe feismuc, asta ca să-ţi uşureze erecţia şi să contribuie la armonia ta din familie…

 

Fată cuminte şi sfioasă, care ţine să ne arate că ea e curată, n-are boli venerice

 

Iar vanitatea feminină trebuia să fie masturbată în continuare…  Să curgă LIKE-urile, ca râurile de spermă care inundă câmpia stearpă a deşertăciunii !
Pizdele cu  „ caşcaval ”  au început să pună mii de poze cu ele în Caraibe, cum le suge lor lindicul broasca ţestoasă uriaşă de Galapagos, în timp ce papagalul lor în bermude a rămas în camera de hotel, unde camerista thailandeză de 12 ani îi lustruieşte energic bagheta magică, pe care o crede a lui Harry Potter…
Iar cele rupte în cur  ( şi la propriu şi la figurat…  Iar trebuie sa fac o paranteză, micuţa mea cititoare, de câte ori n-a trebuit să te împotriveşti când animalul tău vroia să-ţi nimerească greşit gaura, şi-ţi reproşa că te mai opui şi tu pentru un centimetru deviere de la subiectul principal ?  Ştii că mie îmi poţi spune orice, eu sunt WC-ul tău spiritual în care te uşurezi şi nu te mai simţi constipată…  Dar TREBUIE să stai, micuţa mea doamnă, funduleţul ăla bombat al tău nu e numai ca să te caci.  Ţine-mă strâns de mână, plângi cu capul pe umărul meu, în timp ce maimuţoiul tău te cutreieră pe la spate cu banana lui curbată !  Mie poţi să îmi spui orice, oricum nu o să-ţi postez comentariul… ) .  Gata cu paranteza, mă mişc prea repede, iar m-ai pierdut ?
Ştii unde am rămas?  Repet :  iar cele rupte în cur s-au mulţumit să se pozeze în baie, în faţa oglinzii, cu un tablou cu apus de soare pe post de fundal.  Poze cu nelipsitul muian ţuguiat, dat cu ruj roz, rujul ăla care m-ar face să le împuşc pe toate curvetele ăstea, direct în frunte, să le fac să semene cu Nikita, aşa, ca să aibă un aer mai exotic…
Apoi, piaţa virtuală fiind suprasaturată de atâtea cururi, pizde şi ţâţe, au început să ne intoxice cu cretinităţile şi banalităţile lor.  Ah, câte regrete pe căpşoarele ălea goale că n-au trei ţâţe, ca să se deosebească de celelalte panarame, să fie unice…  Cum o invidiază pe anomalia aia de femeie care are doua pizde !  Poţi crede aşa ceva ?  Da, ai citit bine, are două pizde, şi le foloseşte din plin, îţi dai seama !

 

Material de masturbare pentru copiii făcuţi din labă şi căraţi de muscă !

 

Şi se revoltă, spun că Dumnezeu a fost nedrept, că a dat numai unora două troaşte !
Caut să le liniştesc, spunându-le că e de fapt un blestem…  Biata creatură e în căutarea perpetuă a bărbatului cu doua puli !  Deşi, neghiobul meu mic, visezi să ai două toroipane, nu te gândeşti că asta ar însemna să ai patru coaie, ceea ce ar deveni destul de incomod când te aşezi pe scaun sau joci fotbal, şi, în loc să primeşti mingea în poartă, te trezeşti cu ea în izmene !
Să revenim la gâştele noastre…  Am prea multe derapaje în seara asta, e polei prin casă şi alunec !
Şi încep să ne povestească de primul lor floc, să ne împărtăşească ce carici mic avea primul lor prieten ( Aţi observat că întotdeauna  „ primul ”  are cariciul cel mai mic, el nu face decât să netezească drumul pentru  „ seniorii ”  care vor urma ! ) …
Ne spun idealurile şi visele lor, cum şi-ar dori să aibă ugerul mai mare, buzele ca ale lu’ Angelina Jolie…  Cum vor să ajungă dive, cântăreţe sau asistente  ( dar nu medicale, vă rog,  ălea-s nişte nenorocite banale ! ) …
Cum visează la un Irinel sau la un Viorel !  Ce dacă e cu 30–40 de ani mai în vârstă ?  Dacă sunt potenţi financiar, ele sunt capabile de multe sentimente curate şi intense !
Şi tot sclipiciul, tot rozul ăsta hidos, toată lăbăreala asta cu socializarea, de care mie mi se rupe pula, dispare în momentul când se moare !
Şi se moare pe bune, fără urale, sau LIKE-uri, sau poze…
Nu toţi avem caractere puternice, nu toţi suntem blazaţi sau curve bătrâne trecute prin viaţă…
Sunt mulţi visători, idealişti, romantici incurabili, care chiar cred în dragoste şi destin…
Şi când boarfa ridicată pe piedestal, la rang de zeiţă, se cacă în dragostea lui, şi-i arată că viaţa e ca părul din cur, scurtă şi plină de câcat, atunci bietul suflet plin de dragoste îşi ia zborul…  Spre o lume mai liniştită şi mai bună.

Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis fiindcă a fost şters de către o fată din lista lui de Facebook…  Acesta a lăsat, înainte să îşi curme viaţa, un mesaj emoţionant adresat fetei şi părinţilor săi…
Simon Foxley era un baterist talentat, care ar fi avut un viitor strălucit în muzică, susţin apropiaţii săi…
El a cunoscut o fată pe Facebook, cu care vorbea frecvent, cei doi dându-şi unul altuia mii de mesaje…  În momentul în care tânărul i-a mărturisit fetei ce sentimente are pentru ea, aceasta l-a şters din lista de prieteni de pe Facebook pentru că nu simţea la fel…
Simon a încercat să ia din nou legătura cu ea, dar a fost bombardat de mesaje de la prietenii acesteia, care îi spuneau să o lase în pace…
La câteva ore după ce a citit unul dintre mesaje, care se încheia cu următoarele cuvinte :  „ Du-te şi MORI ! ” , tânărul s-a spânzurat în gradina locuinţei părinţilor săi din Gloucestershire, Anglia !

Alt caz, care-ţi provoacă frisoane, dar nu de plăcere, e cel al dementei care, stând pe feismuc cu amicii ăia virtuali, şi-a uitat copilul de un an în cada cu apă şi a murit înecat !
Pe lângă cazurile ăstea, cele de infidelitate conjugală, provocate de cunoştinţele făcute pe feismuc, par nişte simple anecdote.
Şi credeţi că se va termina aici ?  Nu, răul are mult potenţial, va urma ceva mult mai apocaliptic !
Cap de pulă ăsta, fondatorul lui feismuc, vrea să implementeze rahatul lui pe navigatorul maşinilor…  Adică, în timp ce conduci, să ai posibilitatea să vorbeşti cu  „ prietenii ” …
Ah, mamiţicule, să vezi atunci accidente, ce frumos se vor urca cu maşinile prin copaci, sau vor zbura de pe poduri, ori se vor opri în vreun stâlp !  Dă-l în morţii mă-si de trafic, stai că a scris ceva Gigel pe feismuc…  Ce crezi ca era ?  Mesajul său de adio, de rămas-bun, ştia c-o s-o merleşti !
Cutia Pandorei a fost deschisă încă o data cu aceste reţele de socializare…
Doar că, la urmă, nu va mai fi nicio speranţă care să iasă !

Reclame

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: