Poluţia şi talentul

 

Este vorba de poliţia  ( Ce aiurea sună, poliţia ! )  chineză…

 

Ţi-l imaginezi pe officer Kim-Y-Zaţ scoţând sabia de la brâu şi răcnind la infractorul Li-Bid-y-Nos, ascuns în valiza în care locuieşte împreună cu soţia, soacra şi copiii :  „ Fritz, nu-te-du ” !

 

Stai, că dacă nu te-ai mai adăpat din puţul gândirii mele atâtea zile, iar ai început să gândeşti în doi timpi, aşa cum erai obişnuit înainte să mă cunoşti…

 

Să-ţi specific :  „ Fritz ”  nu e neamţ, e echivalentul lui  „ Freeze ”  din engleză, adică  „ Nu te mişca ! ”  sau  „ Nu te mai coi ! ” , că-mi intră arma din dotare în sevraj şi mă slobozesc cu un glonţ în tine.  Şi asta nu-i ca spermatozoidul, care intră şi stă şi el pe lângă uterul femeii…  De la un spermatozoid sau doi nu poţi muri, dar de la un glonţ, da !

 

Pentru un european e mai greu, dacă încearcă un poluţist chinez să-l aresteze…  Ăla se dă cu curul  de parchet, strigă să nu mişte şi vikingul, nedumerit, întreabă :  „ Dar unde eşti, domnule ofiţer ? ”

 

Şi-ncepe să-l caute…  Pe după coşul de gunoi, după ceaşca de cafea de pe birou…  Dacă nu-i atent, ar putea chiar să calce pe el !  Şi doar au fost selectaţi cei mai înalţi, pentru poluţia chineză…  Candidaţii trebuie să aibă înălţimea minimă de 70 de centimetri.  Jupânul poluţiei chineze are chiar 1 metru jumate…  Dar el a fost baschetbalist încă de la grădiniţă !

 

Poliţişti chinezi încercând să scoată apa dintr-un copil înecat

 

Apropo de orezarii ăştia, voi face o paranteză  ( Ah, ce-mi plac parantezele la fiecare articol ! )  …
Nu-i naţie pe planeta asta care să mă distreze mai tare decât gălbejiţii ăştia  ( Nu ţi se pare că suferă de icter ? ) …  Şi ce ochi înguşti au !  E o minune că poa’ să le intre lumina în ochi.  Cică de la orezul pe care-l tot crapă li se trage, că-i constipă…  Şi ţie, când stai pe budă să te deşarţi, ţi se cam îngustează orizontul de vedere !  E greu, mai ales când, până şi-o muscă are gaura curului mai largă decât a unui asiatic…  Ăştia au toate ălea miniaturizate.
Ziua când am râs, de aveam crampe la stomac, a fost atunci când m-am uitat la un film porno cu asiatici…  Lyn-Dic-Mik era frecată de doi compatrioţi…  Ce sunete, prieteni, de parcă ar fi fost răşpăluită de doi congolezi !  Ce gemea pornista !  M-am apropiat mai mult de monitor, să văd cauza gemetelor…  Am descoperit :  era vorba de viermişorii cu care actorii Ya-CoY-cu-Tawa şi Daw-La-Bucy o gâdilau pe gagică !  Şi vorba aia, asiaticele îs cunoscute că au mingeacul mic şi strâmt, nu ca negresele, în care pot intra 10 chinezi deodată !  Ce teatru, ce gemete şi oftaturi la Lyn-Dic-Mic, de parcă trăise orgasmul vieţii ei…  Ce se mai opintea masculul de juma’ de metru, cu cârnăciorul de 5 centimetri, şi asta fiindcă o avea sculată !  De câte ori i-a ieşit măţiguşul din găoacea damicelei, fiind prea mic !  Într-un final, au reuşit amândoi ejacularea…
Îţi aminteşti de filmele cu karate, ninjălăi şi shaolini ?  Ce sunete scoteau ?  Yaaaa !  Uaaaa !
Uite-aşa la limbricii ăştia doi, care îşi apucă omida cu penseta, ca să se poată pişa !
Bun, şi cum erau băieţii mulţumiţi că  „ Ah, ce-am spart-o pe asta cu ştăngile noastre de pule ! ” , intră în scenă marele gladiator…  Da, aţi ghicit !  Un negru cu o cioată de pulă numai bună de suport pentru 200 de porumbei, puşi unul lângă altul…  Ce ochi mari au reuşit, în sfârşit, să aibă cei doi orezari văzând instrumentul maestrului !  Iar Lyn-Dic-Mic abia atunci a început să geamă cu adevărat… Ce spun eu  „ Să geamă ” , a început să ragă, în timp ce mingeacul ei micuţ a păpat, ca un copil cuminte şi ascultător, fiecare centimetru de pulă !  Ca să-ţi faci o idee de dimensiunea dezastrului, trompa maimuţoiului era cu 3 centimetri mai mică decât înălţimea lui Ya-CoY-cu-Tawa !  Acum înţelegi de ce Lyn-Dic-Mic începuse s-o strige pe mă-sa ?  Să împartă bucuria, sau poate suferinţa, cu cea care i-a dat viaţă…  Că gibonul ăsta tocmai încerca să i-o ia, împreună cu himenul…  În comparaţie cu cioropila, compatrioţii ei le aveau aşa de mici că nici măcar n-au reuşit să-i dea cep, ei îi dădeau doar în buză !
Credeţi că după ce i-a redimensionat omul cavernelor puţica, mai poate simţi ceva cu tovarăşii ei de rasă ?  Aştept părerile voastre, cu deosebit interes…

 

Asta a fost paranteza, acum să revenim la poluţia chineză…
Un fost călugăr tibetan  ( sau poate era shaolin )  a început să protesteze contra regimului chinez, că vrea un Tibet liber, şi tot recitalul de rigoare…  După care, pentru a fi mai convingător, şi-a dat foc în piaţa publică.  Şi-au făcut apariţia doi poliţişti chinezi  ( Indiferent de naţie, întotdeauna umblă câte doi, e demonstrat ştiinţific )  care s-au apucat, ce crezi, să-l stingă cu apă ?
Hai că nu mai prelungesc suspansul !  Nu, s-au apucat să-l bată cu bastoanele din dotare, bastoane care erau îmbrăcate în cuie !  Ce suflete de artişti, ce talente de baterist zăcea în ei !
Şi aşa n-aveau bani de tobe, mai ales pentru modelul de tobe în flăcări, şi s-au apucat să-l bătucească şi frăgezească pe shaolinul pensionar…  Ce scântei săreau din călugăr, mai ceva decât dintr-un foc de tabără în care arunci un pumn de sare !
Uite-aşa ar trebui să procedeze jandarmii români cu neisprăviţii pe care i-a apucat protestul prin Bucureşti şi aiurea…  Nu mai vor mall-uri, acu’ vor fabrici !
Dar unde pizda mamii voastre eraţi când se demolau fabricile ?  De ce nu aţi protestat atunci ?
Aha, m-am prins !  Pentru că ploua cu ajutoare sociale, ca să vă închidă trompetele ?
Întâmplător, am asistat la demolarea unei fabrici de bere, alta de mase plastice, şi un combinat de fibre sintetice…  Rase de pe faţa pământului !
Şi acum, dintr-un mort, vrei să joci rolul lui Reanimator şi să-l faci viu şi sănătos ?
Şi pentru asta, TOATĂ cloaca PULItică e de vină.  Vor pleca cei de la Putere şi vor veni…   Cine ?  Narcisistul, demagogul şi găunosul de Crin Antonescu ?  Sau poate Ponta, zis şi  Mickey Mouse, crescut la şcoala lui Iliescu şi Năstase ?
Vă rog să mă scuzaţi, mă duc să borăsc, am avut proasta inspiraţie să-i pomenesc pe groparii României !

 

 

Aşa arată salvatorul României ? Să-mi bag pula, eu zic că e Mickey Mouse !

 

 

Sau poate curvetul ăsta bătrân, care-i tovarăşul lu’ ăla de mai sus, ne va scoate din câcat…

 

Hai sictir, toţi sunteţi la fel !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to Poluţia şi talentul

  1. Iustin says:

    sunt bune și astea; mă uit câteodată la câte una – c-un corp dezgolit așa suplu și ca din vată de zahăr..;
    ce-am obs. este că ele, ca de altfel toate asiaticele, nu-și conservă aspectul atât de bine ca europencele sau negresele odată cu înaintarea în vârstă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: