Hai sictir cu campaniile voastre

 

 

 

Pseudo iubitorii de animale îşi pierd timpul cu proteste stupide împotriva legii deja votate, aceea a eutanasierii câinilor.  Dacă tot iubeşti aşa mult câinii, îi iei acasă…  Sau mai bine mergi voluntar să te asiguri că totul se termină uşor pentru patrupezi…  Să-i mângâi şi să-i linişteşti în ultimele minute.  Dar ei ce fac ?  Pândesc ca nişte retardaţi momentul în care să facă vreo filmare cu hingherii care îi omoară în bătaie pe bieţii câini.  Idioţii !

Alte campanii idioate sunt cele de pe feismuc…  Anul trecut a fost o campanie idioată unde toate femeile trebuiau să scrie la status unde le place să-şi lase poşeta…  Ceva de genul  „ Îmi place pe calorifer ” …  Şi campania asta era pentru cancerul la sân, dacă nu mă înşel !  Şi multe femei au făcut asta, deşi nu se menţiona nimic de cancer, nu se strângea niciun ban, nu informa pe nimeni de nimic…  Dacă nu ştiai despre ce e vorba  ( şi mai mult ca sigur nu ştiai despre ce e vorba, că totul era doar între femei, era secretul lor ! )  te uitai ca curca-n lemne !  Şi uite aşa, credeau ele că au ajutat lupta împotriva cancerul, făcând o faptă bună…  Şi a mai fost o campanie de câcat, aceeaşi campanie idioată din care nimeni nu înţelegea nimic…  Multe femei aveau la status că pleacă în oraşul X, pentru Y luni…  Şi feismucul era plin de mesaje gen  „ Plec în Olanda pentru 6 luni ” .  Am şi eu o curiozitate, sau mai multe…  A ajutat chestia asta cu ceva lupta împotriva cancerului mamar ? NU !!!  Vedeţi voi vreo legatură în asta, cu cancerul de sân ?  NU !!!  Se simţeau duduile bine că au făcut o faptă bună şi au salvat umanitatea ?  ABSOLUT !!!

Aşa că, dragele mele, dacă faceţi lucruri fără sens pentru că aşa credeţi voi că ajutaţi vreo cauză nobilă, dacă puneţi poze cu balene omorâte, în care noi vedem sânge din belşug, dacă puneţi poze cu copii diformi şi bolnavi, dar nu lăsaţi o adresă prin care oamenii să poată ajuta, sau numele copilului şi contul bancar unde se pot face donaţii, toate aceste mesaje şi campanii sunt inutile !  Prin astfel de mesaje nu faceţi absolut nimic ca să ajutaţi pe cineva.  Dar multora dintre voi nici nu vă pasă cu adevărat, dar trimiteţi astfel de mesaje doar aşa, pentru că e cool,  ca să vadă prietenii voştri virtuali ce firi sensibile aveţi voi…

Hai sictir !

 

P. S. :  M-am gândit să fac şi eu o petiţie pentru găinile stresate…

 

De la 1 ianuarie nu mai găsim în magazine ouă de la găini stresate…

 

Dacă legea e valabilă pentru găinile din ferme, de ce să nu fie valabilă şi pentru cele de casă ?

 

 

Unde-i OPC-ul să-i dea amendă ?  Ouăle ălea nu sunt marcate !  Şi mai sunt şi clocite !!!

 

 

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: