Vacile… Pardon ! Vocile de aur ale României

Noi avem multe artiste care ne reprezintă cu succes în lume…  Adică beşitele ăstea cânta prin toate cluburile obscure din Europa, cu pizda la înaintare, şi-s cocoşate de succes !
Tu, ăsta care îmi spui că gusturile mele muzicale îs anchilozate în istorie, şi râzi de mine că ascult Abba sau BZN, ai cumva melodii cu Sylvia sau Corina Bud prin calculator ?  Poate cu Andreea Banică, sau Andreea Bălan ?  Cum, ai numai poze cu ele când au pozat în Playboy ?  Aha, li se observă talentul mai bine ?
Toate chişatele ăstea investesc în…  În ce crezi, lectii de canto !?!  Nu, în imagine.  Dă-l în pula mea de canto, că nu ţine de foame !  Că au soft audio foarte performant în studio, astfel încât şi-un mut ar putea cânta la fel de bine ca ele.  Şi aici intervine spiritul de imitaţie…  Nu ai voce, mediocră mică, dar ai spirit de imitaţie foarte bine dezvoltat.  Şi vă luaţi după alte cretine de renume mondial, precum Lady Caca…  Anda Adam o foloseşte ca sursă de inspiraţie.  Şi-şi dă, biată creatură, cu roz, cu mov, vernil, de face să crape de invidie şi-un papagal, bucile-i pleznesc în chiloţi cu 10 numere mai mici, silicoanele i se revarsă generoase pe scenă, de asta şi preferă să cânte pe burtă, poartă sandale cu tocuri de 50 de centimetri, încât e nevoie să fie cărată în braţe de doi brancardieri !

Anda Adam cu sorcovă şi silicon

Şi indivizii cu băutura în mufarină, excitaţi mai mult de alcool decât de zvârcolirile epileptice ale marii cântăcioase, ejaculează în pantaloni, după care aplaudă frenetic, lăsându-i iluzia că bieţii maimuţoi s-au slobozit datorită vocalizelor ei, a vocii suave şi senzuale, de 898989 !
Urmează marea panaramă, Andreea Bălan…  Ea a investit mult în uger !  Pentru că nu avea mai deloc, şi pentru că asta se cere !  Muzica trebuie să aiba ţâţe, cât mai mari.  Ipocrita, nu recunoaşte că şi-a îndesat pungile cu silicoane în caroserie, şi amăgeşte bietele pizdulici cum că a folosit nu ştiu ce creme şi alifii pe bază de plante, sau a folosit anticoncepţionale care i-au umflat coşurile cu heliu ! Iar bietele cretine fug în galop turbat la farmacie, se îndoapă cu anticoncepţionale, se ung de 10 ori pe zi şi cu câcat  de libelulă, poate-poate se mai umflă ţâţa un pic…  Bine, mai degrabă au şanse să le crească un coi în frunte, decât ţâţa în sutien !  Apropo de sutien, mamă, câtă pârşăvenie, ce tehnică în capul pizdelor, să amăgească bieţii fraierici, cum că, la ce ugere au ele, să te facă să visezi cu ochii deschişi, cum te-ai slobozi ca apucatul pe sfârcurile ei !

 

Andreea Bălan, cu ceea ce are ea mai de preţ : tonomatul muzical ! Bagi o fisă ( sau o bancnotă cu câteva zerouri ) şi o asculţi cum rage-n pulă

 

Oroare, când o conduci bucuros pe madmoazelă în pat, să-i arăţi racheta ta nucleară, şi-i dai sutienul jos…  Nu se poate, e număr de magie, e fiica lui Houdini !?!?  Ţâţele au dispărut, împreună cu sutienul, şi constaţi  ( desigur, nu cu bucurie ! )  că tu ai ţâţele mai mari decât ale purtătoarei de pizdă !  Dilema ta dispare odată ce observi că ţâţele ei au rămas în sutien…  Da, fratele meu de suferinţă, sutienul era cu ţâţe, nu ea !  Nu ştiai că aşa se poartă acum ?  E la modă.  Au de-a burete băgat în sutien, că-l poţi folosi pe post de pernă…  De asta multe gagici nu-şi mai dau sutienul jos când se fut, ele o fac pe excitatele, îs grabite să sară-n pulă, ca să nu ai tu timp să realizezi că ceea ce te-a făcut să te slobozeşti a fost, de fapt, un burete !  Că dacă ai fi ştiut asta, te apucai să speli vasele cu buretele de bucătărie şi-ţi dădeai drumul în ceaşca de cafea a lu’ bunică-tu…  Efectul era acelaşi !

 

Antonia, împreună cu talentul ei zbârcit şi urât mirositor

 

Să revenim la Andreea, aia, bălană…  Ea, de fapt, e posesoare de silicoane, şi încă de proastă calitate.  Între ţâţe ea nu are o linie, ci o adevărată autostradă !  Dar, la urma urmei, talentul contează…  Talent dezvoltat împreună cu alte două-trei pizde pe post de dansatoare…  Ca să fie sigură că e observată şi apreciată, pe scenă desfăşoară veritabile numere de sado-maso.
Chiloţi de piele, bice, cătuşe, însoţite de comportamentul corespunzător…  Păi ce facem, talentoasă mică ?  E muzică sau club de striptease ?  Dacă un spectator dă 2 000 de euro, pleci în spatele scenei puţin, să-i oferi o dedicaţie orală ?  Eu cred că şi cu 500 de euroi se rezolvă.

 
Intră în scenă Corina Bud(ă) …  Sunt ferm convins că mulţi dintre voi îi fredonaţi melodiile, dimineaţa, în autobuz, când mergeţi să vă ştampilaţi carnetul de şomaj…
Această mare cântăreaţă e mult mai originală decât suratele ei din breaslă…  Pe lângă ţâţe, ea plusează cu pizda, despicată şi îmbrăcată decent doar de o pereche de ciorapi albi  ( că ea e pură, inocentă, nu ca jagardelele celelalte ! ) .  Şi doar privirea de vultur a obsedaţilor sexual poate observa forma labiilor şi a curului artistei, care exprimă talentul ei de necontestat !
Uneori mă şi întreb :  care-i scopul lor, să ne încânte auzul  ( nu c-ar avea cu ce ) sau să ne provoace o erecţie  ( deşi, în cazul ăsta, responsabilă cu deşteptarea ciucurelului e nevasta sau iubita / prietena, aşa e normal…  A mea îi cântă zilnic  „ Deşteaptă-te, române ” ) .

 

Corina, cu crăpătura ( instrumentul ei muzical preferat ) la vedere

 

Altă mare cântăcioasă, Lora…  Nu te chinui să afli ce fel de voce are !  E aceeaşi miorlăială prelucrată pe calculator, care se poate aplica tuturor putoretelor.  Ea se plânge  ( unde altfel decât pe contul de feisMUC ?!?! )  de toate nedreptăţile şi compromisurile făcute ca să  „ intre ”  şi ea în TOP 5000 şi să-i difuzeze bulangiii ăştia fără simţ artistic, melodiile, măcar o data pe an…
În ce constau compromisurile făcute ?  Nu e greu de imaginat…  Supt la greu, împreună cu încălecatul şi descălecatul Moldovei  ( mulţumim voievodului Bogdan pentru întemeierea Moldovei ! ) .
Şi cum îşi scoate această Lora talentul la înaintare ?  Vedeţi în poza de mai jos…  Acum înţelegeţi de ce redactorii de la radio, în loc s-o pună să le cânte, preferă să-i dea cu pula peste gură ?
Când are gura plină, nu ne mai poate delecta cu vocalizele ei de neuitat !
Decât să vă tot expuneţi bortele şi ţâţele pe tarabă, de ce nu apucaţi mai degrabă să faceţi filme porno ?

 

Lora, noroc cu Giany că am aflat şi eu că eşti cântăcioasă

 

Consider că bărbaţii sunt defavorizaţi în competiţia cu pizdele cântătoare…  Ăştia nu prea au cu ce să iasă la înaintare.  Ţi-l imaginezi pe Brenciu pe scenă, în chiloţi tanga, şi, în timp ce behăie, să-i cadă un coi pe scenă ?  Sau pe Cotabiţă, transpirat, libidinos, cu burtoiul plin de rahat, acoperit parţial de un top roz ?

 
Nu, că voi chiar nu mai aveţi pic de decenţă !  Eu vă prezint imagini cu artiste pline de talent şi voi vă masturbaţi si ejaculaţi pe monitoare ?

 

Ruşine !

 

P. S.Cineva m-a întrebat ieri de ce nu scriu nimic despre revoltele poPULAre care au loc zilele ăstea prin ţară…  Încă nu vreau…  Nu am chef !  Sunt prea scârbit de tot ce se întâmplă !  La proteste participă pensionarii, studenţii şi persoanele cu handicap, nu principala categorie care ar trebui : bugetarii, care au avut parte de tăieri salariale şi nu au zis nimic…  Deci le convine.  Sfatul meu pentru parlamentari :  mai tăiaţi-le, că oricum românii sunt prea boi şi nu comentează!

Asta e forma mea de protest :  prin scris !

Protestele ăstea nu mai au nicio legătură cu scânteia care a declanşat totul :  plecarea lui Arafat !  Chiar nu-l înţeleg pe omuşorul ăsta…  În locul lui, dacă mai aveam măcar puţină demnitate, îmi băgam pula-n ea de politică !  Credeam că s-a lămurit că politica e o curvă, şi nu e singură la părinţi !  M-a dezamăgit…

Mai nou, şi partidele din opoziţie şi-au anunţat participarea la proteste…  Nici nu mă aşteptam la altceva.  Miza e ciolanul !

Concluzia mea :  ceea ce se întâmplă acum e frecţie la picior de lemn !

Români, amintiţi-vă că anul acesta mergeţi la urne !  Oricum, toţi politicienii sunt la fel, indiferent de culoarea politică…

Oricum, dacă aş ieşi în stradă, cred că sloganul meu ar fi :

Hei, Băsele, ştii prea bine :

Toată pula mea-i în tine !

Ruşine să-ţi fie, Dinu Patriciu !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: