Curvele anului 2011

 

 

Bun, vorba poetului :  a mai trecut un an peste noi, a fost şi soare, au fost şi ploi…  Da, ploi de multe pizde şi curvăsăreală !
Iar tabloidele şi televiziunile se întrec să prezinte cele mai cele, campioanele destrăbălării !

 

 

Campioană absolută, cu tarif de tarif şi kilometraj dat peste cap, Danielaaa Cruduuu !  Dacă vrei s-o posezi faţă–verso, s-o gâdili sub guşă, în timp ce te slobozeşti, te costă  „ doar ”  10 000 de euro.  Eu spun că se merită, şi aşa zona euro se destramă acum, şi-o să te ştergi la cur cu banii ăştia !

 

 

 

 


Pe locul 2, la distanţă de câteva mii de euro, se află Ramona Gabor…  Tariful ei este de 4 000 de euroi, fără promoţii sau reduceri de sărbători.  De, ce vrei, trebuie să recupereze banii cheltuiţi cu împodobirea bradului şi cumpărarea cadourilor !  E un loc binemeritat, la banii ăştia ai parte de pizdă din neam veritabil de târfe…  E boarfă pur-sânge, sora ei fiind penala din România cu ascensiunea cea mai rapidă pe plan social.  Părerea mea e că ar putea să-şi mărească tariful…  La urma urmei, vrei să fuţi o pizdă de marcă, nu o găoază anonimă !  E ca şi cum ai merge cu Mercedes, nu cu Logan.  Ştiu, ai să-mi spui că tot la destinaţie ajungi, doar că vei călători în condiţii de lux…  E pizdă încrustată cu cristale swarovski, a fost futută de oameni de afaceri celebri, de fotbalişti, cariciul tău va intra în Hall of Fame, unde s-au slobozit pule celebre !  De asta susţin cu o nezdruncinată tărie că se merită să faci un împrumut la bancă, să-ţi ipotechezi casa, s-o scoţi pe soacră-ta la produs, în parc la pensionari, ca să faci banii necesari desfacerii cracilor unei vedete autohtone !

 
Iar dacă eşti şomer şi stai cu părinţii, îi rogi să-ţi dea pensiile lor pe 2–3 luni şi te mulţumeşti cu Mariana Muculescuuu !  Te costă doar 400–500 de euro.


E cam bătrână, dar ştii vorba aia :  „ Găina bătrână face zeama bună ” …  Nu am înţeles legătura cu futaiul, că doar nu te apuci s-o mănânci !  În schimb are XP maxim…  Prin XP nu mă refer la sistemul de operare, că Mariana e open–source, merge orice la ea…  Mă refer la experienţă !
La banii ăştia, conform reclamei, suge pula, se fute normal, sau îi poţi despica bucile cu capul pulii, să te opinteşti în anusul ei.  Ce părere ai, şmechere, e târtiţă de fostă soţie de compozitor !  Pe perioada iernii,  „ doamna ”  Mariana aplică reduceri SUPTanţiale, acceptă să ia o masă caldă în genunchi şi să i se ofere găzduire, deoarece acasă la ea are datorii mari la întreţinere şi au lăsat-o bulangiii fără căldură.

 
Dacă nici de pensia părinţilor nu poţi să beneficiezi, fugi repede la un liceu  ( la alegerea ta ) cu un aparat foto în mână, te dai fotograf în căutare de tinere talente pentru o revistă, şi-ţi dau cuvântul meu că n-o să-ţi ajungă pula pentru câte pizde se vor îngrămădi la rând !  Marele inconvenient e că nu-s celebre, îs doar nişte pizde anonime, iar noi vorbim aici de visul de a-ţi înmuia biscuitele într-o ceaşcă celebră.

 
Pentru cazul în care eşti rupt în cur în ultimul hal, şi nici măcar un aparat foto n-ai, cu o bomboană, furată din pomul de Crăciun, te duci la grădiniţa din cartier şi te rezolvă cu un supt fetiţele de la grupa mare !

 
Iată cum îşi cresc tariful  „ vedetele ”  noastre din, cică, showbiz :  cu păsărica la vedere…  Dacă ălea se mai pot numi păsărici, înseamnă că eu-s călugărul Teodosie, ăla care se iubea preacucernic cu stareţa Eufrosina, nu celălalt, care se ruga noaptea în pat cu fratele Nicodim !

 

Revenind…

 

 

Inna, una dintre cele mai sexy femei din lume  ( Asta e cea mai tare glumă pe care-am putut-o auzi vreodată ! )  a  „ cântat ”  pe scenă şi i s-a văzut puţica…
Oooo, dar ce ruşine !  Şi doar n-a vrut asta deloc, dar labiile ălea nesimţite au vrut să evadeze din pantalonii prea scurţi şi strâmţi.  Nu-s sigur dacă erau pantaloni scurţi sau chiloţi…  Mai antipatică şi mai antitalent decât creatura asta neagră, pitică şi cu aluna aia pe faţă, eu n-am văzut !

 

Observaţi cum i se scurge talentul din pizdă !

Spiritul de turmă a funcţionat perfect, şi alte cântăcioase i-au urmat exemplul… Astfel, am avut şansa să admirăm păsăricile Antoniei, Sylviei, Lorei şi tuturor  „ marilor ” artiste.  De unde se trage concluzia că talentul le izvorăşte la toate dintre labii !  Ălea cu labii mai groase au vocea mai gravă, iar cele cu labii delicate scot triluri de privighetori !

 
Celebra Andreea Bododel  ( Cum !?  Mă întrebi cine e asta ?  Mai pune mâna pe carte şi mai citeşte şi tu :  e una dintre  „ fostele ”  lui Liviu Zgârciu )  are un mod mai original de a-şi mări tariful…
Ea spune cum a fost ofertată cu 5 000 de euroi pentru un futai.  Ea a refuzat revoltată oferta…  Aşa de puţin ?  Dacă o vrei, trebuie să mai plusezi, şi va juca rolul profesoarei care se lasă ciocănită de elevi, iar la final îţi va pune nota în catalog pentru prestaţia ta.

 

Nu-i aşa că îţi vine să-ţi bagi pula în învăţământul românesc ?

 

 

Alte mari dileme naţionale ale anului 2011 au fost :

Ghiceşti al cui e acest cur ?

Zilnic trebuia să ne stoarcem minţile în încercarea de a nimeri exact cui aparţine fiecare târtiţă prezentată în poze…  După ce eram, în sfârşit, luminaţi, trebuia să ne exprimam şi opiniile vizavi de celebrele cururi :  dacă ni se pare un cur expresiv, inteligent, dacă e ferm şi bombat precum o târtiţă de negresă  ( Ah, idealul oricărei femei albe e să aibă un cur bombat de negresă ! ) .  Asta şi aleg din cataloagele cabinetelor de modificat cururi, unde cu 3 000 de euro îţi transformă curul obosit şi lăsat într-un curişor mic şi jucăuş…  Dacă vrei un cur de braziliancă  ( ăla care tremură ca răcitura ) , e mai scump, 7 000 de euro, că-i cu implant de celulită de balenă !

 

 

Jucându-mă de-a profetul, anul ăsta prevăd articole senzaţionale, de  genul :  recunoşti al cui e acest câcat gros cât mâneca de la cojoc ?

 

Senzaţional ! Poze în exclusivitate cu câcatul unei vedete ! Numai la Zero TV ! Peste 15 000 de zile vă vom spune cui aparţine ! Ţineţi aproape !

Aveţi trei variante de răspuns :

a) Oana Roman ;   b) Oana Lis ;   c) luptătoarea Nikita.

Dar această diaree dezordonată ?  Sau acest pârţ anemic şi obosit e de :

a) pensionar ;   b) salariat ;   c) şomer.

Cică românii nu mai au ce mânca...  Atunci de ce se mai cacă !?

 

Va fi o mare provocare pentru inteligenţa şi perspiCACItatea noastră !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

2 Responses to Curvele anului 2011

  1. dan says:

    Fatuci care se oglindesc in apa din cada..si isi spun..mama ce buna sunt…acum ma duc sa ma pregatesc pentru un oral de zile mari..suntem o natie de prosti care saliveaza la prostiile curvelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: