A murit Mariana… Un moment de reculegere, vă rog !

 

A murit un simbol al României, reprezentanta erotismului mioritic, idolul a milioane de românce dornice de afirmare pe tărâmul de aur al curvăsăriei…
Respect pentru tabloidele care au scris articole emoţionante despre această Ecaterina Teodoroiu a pulii, care ne-au dezvăluit cutremurător cum s-a luptat de mică această amazoană cu pula…  Şi a câştigat !  În faţa ei  ( ca şi în spate, dealtfel )  au capitulat jde-mii de pule, înfrânte ori de bolile venerice, cu care era blindată Mariana, ori de lăcomia găurilor ei, care formau un veritabil triunghi al bermudelor bărbăteşti.
Te admir, Mariană, pentru că nu te-au învins armatele de măciuci, ci inima ta atât de mare a cedat.  Medicii au confirmat că inima ţi-a fost străpunsă de un ciomag de african pe care l-ai cam subestimat.  Când şi-a scos-o blestematul din tine, încă mai avea un rest de aortă pe capul pulii.
Ai murit ca un erou pe câmpul de luptă…  Tu, simbol al rezistenţei româneşti, ne-ai arătat că nu ne ucide criza economică în care ne zbatem…  Ai arătat româncelor că toate visele lor se pot materializa folosindu-şi eficient şi intens
găurile.  Ai sfidat şcoala românească, arătând inutilitatea şi ineficienţa ei…  La ce să mai ai studii ?  Nu poţi crăpa de foame dacă eşti intelectual ?
Mariana, ai reuşit să generezi zeci de mii de vizualizări şi sute de comentarii la articolele cu tine de prin tabloide…  Chiar şi reportaje ale televiziunilor…  10 studiouri de filme din SUA se bat pe biografia ta, care poate fi un scenariu colosal pentru un film de Oscar !  Îţi imaginezi cum ai putea umili  ” Avatar ”  la audienţe şi încasări ?
În topul celor mai cunoscute simboluri româneşti i-ai surclasat pe Ceauşescu şi Dracula !  Mormântul tău va deveni loc de pelerinaj pentru preacucernicele curve…  Nu-ţi mai aparţii, eşti mai valoroasă moartă, decât vie !  Vei intra în cărţile de istorie modernă a României, alături de Andreea Esca…  Suntem indignaţi că această nulitate de Esca va fi în acelaşi manual cu tine !  Dar stai liniştită, parlamentul va da o lege ca s-o scoată pe pro(s)tevista asta, căreia încă nu i-am aflat zerourile de la salariu.
Spiritul tău va triumfa în societatea românească…  Învăţaturile tale se răspândesc din gură în gură, dacă mă pot exprima aşa, ca folclorul…  Tinerele talente de  10–12  ani învaţă în şcolile româneşti tainele sexului oral şi anal…  Ăla normal se exclude, pentru că mai există părinţi înapoiaţi care-şi duc fetele la control ginecologic !
Fetiţele dorm cu pozele tale sub pernă, unele chiar le-au transformat în icoane, la care se roagă cu evlavie, ca să calce pe urmele tale.  În mânăstiri, slujitoarele Domnului respectă porunca divină :  creşteţi şi vă înmulţiţi !  Ele nu înghit sămânţa bărbătească, precum păgânele din lumea de afară…  Şi se împerechează
creştineşte, rămânând borţoase, pentru a aduce pe lume generaţia modernă de profeţi.
În tăcere, se pregăteşte armata naţională a boarfelor…  Iar invazia pizdelor va fi mai cumplită decât invazia lăcustelor care s-a abătut asupra Egiptului !  Va fi apocalipsa modernă a României, iar capetele de pulă vor cădea în numele noii revoluţii sexuale şi a instaurării epocii martriarhatului.
Mariana, învăţăturile tale vor fi biblia femeilor de pretutindeni, noul testament al prostituţiei.
Şi îndemnul mobilizator va fi :  ” Curve din toate ţările, uniţi-vă ! ”
S-a trecut la un nivel superior al cunoaşterii: care e cea mai siliconată, care are curul cel mai bombat şi creierul cel mai aplatizat, care a supt cel mai mult, care a înghiţit cel mai mult, care are buzele cele mai mari, care a avut cei mai mulţi parteneri şi care are găurile cele mai adânci…  Iar cercetătorii britanici consemnează uluiţi record după record, constatând că România e ţara cea mai…
În curând, primul cuvânt rostit de o fetiţă va fi  ” Pula ” , iar păpuşile vor fi înlocuite de vibratoare cu câte  2–3  capuri, ca balaurii, pentru a fi călite în luptele de mai târziu…  Noua generaţie de  ” sparta-ne ” .
Mariana Cur-de-Fier, figură emblematică a României, ne demonstrează că ceea ce face o femeie cu curul, nu fac 10…  Dar ce spun eu 10, mai bine 50 de bărbaţi, cu capul !
Timişoara se laudă că e oraş martir, dar Galaţiul e noua Mecca o româncelor…
E ceva predestinat în toate nenorocirile care au acelaşi sex :  fatalitate, nenorocire, curvăsăreală, umilinţă, durere, prostie, vanitate, superficialitate…

 

Mă opresc, pentru că n-aş termina nici mâine…
Mariană, nu ţi-ai dat viaţa inutil…  În lupta cu bunul gust şi bunul simţ, crezul tău a câştigat spiritul româncelor.
Ştergându-mi îndurerat o lacrimă din colţul pulii, păstrez un moment de reculegere în memoria ta, şi-ţi dedic această poezie :

 

Mariana Cur-de-Fier

Te ridică pân’ la cer !

Mariana Bucă tare

Să o fuţi până o doare !

Mariana fund perfect

De rămâi mereu erect…

Mariana cur infect

Să ţi-o trag încet, select !

Mariana-Mirabela,

Are buca cât umbrela !

Mariana cur bălai

S-o încingi la un futai,

Mariana cur baban,

Să o fuţi ca un golan !

 

 

 

 

 

Preferi să citeşti despre durerile lui Mihail Kogălniceanu, sau să studiezi profunzimile creaţiei ?

 

 

 

 

 

 

 

P. S. :  Şi pentru a fi atestat cât a luptat ea pe baricade  ( sau pe sub ele ) , avea certificat de revoluţionară…  Doar revoluţia a prins-o străpunsă… De pulă !  După futai, a urcat în balconul prefecturii şi a urlat din toţi rărunchii :  ” S-a dat liber la sex ! ” …  Şi s-a văzut…  Românce găseşti pe toate străzile şi în toate bordelurile Europei !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: