Top 10

 

 

M-au înebunit ăştia cu topurile lor despre cei mai bogaţi…  Mai nou, am văzut că s-a făcut şi topul celor mai bogaţi manelişti şi persoane de etnie rromă…

Dar nimeni nu s-a gândit la cei mai defavorizaţi.  Aşa că m-am gândit să fac eu un top…  Al săracilor !

Locul 10  –  Este ocupat de Doina Doagă, soţia lui Sile, din Pîcla Nouă, care deţine jumătate din tot ceea ce nu deţine Sile.

Locul 9  –  Ionel Vulturaş, din comuna Berbecu, judeţul Vaslui, este considerat omul cu cele mai multe buzunare goale din ţară…  Vulturaş are 6 000 de buzunare goale la cele 800 de salopete personale, precum şi 99 de găuri, doar la buzunarul de la cămaşă !

Locul 8  –  Roland Bucifal, din Câmpulung Moldovenesc, are cel mai gol frigider din ţară.  Frigiderul său nu conţine nici măcar un interior de frigider…  De fapt, este vorba doar despre uşa frigiderului, sprijinită de un perete !

Locul 7  –  Coreolan Mândrie, din Plopeni, deţine cea mai microscopică pensie din lume…  Defecţiunea acceleratorului de particule de la CERN a survenit după tentativa savanţilor de a mări pensia lui Mândrie !

Locul 6  –  Serpentina Libarcă, din Prăpădeni, deţine cea mai ieftină blană de nurcă din lume…  Blana sa are un singur fir de puf grizonat de nurcă pleşuvă de Madagascar !

Locul 5  –  Flaviu Hărmălaie, din Ploieşti, deţine singura avere abstractă din România…  Averea sa este un principiu secret, pe care Hărmălaie nu-l dezvăluie nimănui !

Locul 4  –  Floricica Zoro, din Vâlcea, deţine un singur fir de praf în portofel…  Dacă se va constata că este vorba despre un fir de praf de cocaină, Floricica Zoro riscă să coboare în clasament !

Locul 3  –  Mişu Miere, din Fălticeni, abureşte geamuri contracost la domiciliu…  Chiar dacă nu cere prea mult pentru un rotocol de abur scos pe gură, afacerea lui a intrat în faliment !

Locul 2  –  Ghiţă Ţăţoi, din comuna Bulbuci, s-a uns cu superglue şi s-a întins pe trotuar în faţa unei bănci…  Nimeni n-a reuşit să-l dezlipească până acum, astfel încât Ghiţă Ţăţoi şi-a câştigat renumele de cel mai sărac sărac lipit pământului !

Locul 1  –  Ion Broboneţ, din Sălcioara, deţine singura bancnotă de 0 lei din ţară…  Şi aia e falsificată !

 

 

P. S. :  Aştept propuneri pentru actualizarea clasamentului  ( propunerile vor fi însoţite de acte doveditoare ale sărăciei ) .

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: