O nouă relaţie

 

 

Hai să o luăm cu începutul, ca în orice relaţie…  Ne îmbrăcăm frumos, ne pregătim cu 5 ore înainte…  Ieşim din casă, dăm fuga la florărie, cumpărăm un buchet de trandafiri, ne oprim la spălătorie să curăţăm maşina interior-exterior şi iată-ne pregătiţi de marea întâlnire …  E fata pe care o dorim cel mai mult, ne-am îndrăgostit rapid, e frumoasă şi fluturii îţi rup stomacul !  Parcăm maşina strategic, nu oricum, undeva mai departe de blocul ei, astfel ca, atunci când iese, să mai vedem o dată ce cur frumos are !  Se urcă în maşină, iar noi, mai timizi, încercăm să-i zâmbim cât mai şarmant şi demarăm…  Urmează restaurantul, o cină romantică, discuţii pe diverse teme…  Îi dai ei dreptate în mai toate cazurile, te prefaci că şi ţie-ţi plac pisicile, că sunt atât de drăguţe  ( ştiind că şi ea are una ) , şi că ai două prin faţa blocului şi le dai mereu de mâncare, deşi îţi aduci aminte în sinea ta, că ultima pisică pe care ai întâlnit-o n-a primit de la tine decât o brichetă în cap, un şut în cur sau un fum de ţigară în ochi !  În loc de  „ pula mea ”  spui  „ puii mei ” , îi explici că unii bărbaţi sunt chiar porci şi că tu nu eşti unul dintre misoginii aia care consideră că femeia la volan e o catastrofă, îi mai spui că nu prea îţi place berea, deşi tu ştii că bei şi 20 de halbe, dacă te enervezi !  O avertizezi că ţie îţi plac plimbările romantice pe malul mării, să înţeleagă că eşti un romantic incurabil, că iubeşti copiii, că asculţi numai şi numai muzică bună, deşi, când te îmbeţi, rupi pantofii pe muzica lu’ Salam !  Fără număr, fără număr, să moară de invidie duşmanii mei !

Vine mâncarea…  Ţi-ai comandat ceva sofisticat :  un ficat de gâscă, ceapă caramelizată şi ruladă de piept de curcan cu şuncă de Parma şi sos de brânză cu garnitură de lasagna, că tu nu eşti un fraier, dar te-ai cam păcălit cu alegerea făcută, tot mai bună era o ceafă de porc cu cartofi prăjiţi…  Te chinui să mănânci ca la carte, precum lorzii englezi, nu primitiv, cum mănânci micii cu băieţii prin târg, când bagi în gură câte trei deodată !  Vine nota de plată, te miri, la mişto, că a costat atât de puţin, laşi bacşis gras ospătarului, vă îndreptaţi către maşină, îi deschizi portiera, şi te îndrepţi către blocul ei…  Opreşti la 2-3 metri de scară, ca să-i mai poţi admira curul încă o dată atunci când intră în bloc, vă sărutaţi 4-5 minute fără oprire, cu pula atât de sculată, încât îţi rupe chiloţii ăia buni !  Un moment de fericire maximă şi de împlinire apare atunci când se dă jos din maşină şi i se văd bikinii ăia roz, de regulă…  Sau de regulat !

Urmează o relaţie frumoasă, plină de iubire, nopţi de dragoste nebună, vă băgaţi şi la un 69 după un timp şi, în paralel, de-a lungul timpului, începe să iasă şi fiara din tine…  Eşti în perioada de tranziţie, în care  „ puii mei ” ,  „ puşca mea ”  sunt înlocuite de  „ pula mea ” , la semafor scoţi capul pe geam şi te adresezi unei partenere din trafic :  „ Ce morţii mă-ti faci, fă proasto ?  Te bagi în faţa mea ? ” …  Vine însă şi un moment mai delicat pentru noi toţi…  Eşti cu ea acasă şi îţi vine să te băşeşti…  Nu te mai poţi abţine, e deja a nu ştiu câta oară când te-ai oprit la fix, ba într-o zi chiar ai fost la un pas să-ţi pârâi pantalonii şi cu mă-sa de faţă !  Acum eşti din nou în impas, şi te gândeşti profund : „ Să mă risc, mă, şi s-o dau ?  Ce dracu’ să zică ?  Poate se supară !  Fie ce-o fi ! ” …  Şi o dai, în speranţa că e mai puţin zgomotoasă, dar te-ai înşelat amarnic !  A sunat ca la revoluţie: a fost un şir lung de împuşcături, artificii, petarde şi cred că a lăsat şi ceva urme de nicotină pe chiloţi !  Apoi te uiţi în ochii ei şi râzi forţat, te scuzi şi îi spui că n-ai mai putut…  Ea îţi spune că eşti nesimţit şi tu o iei repede în braţe şi-o săruţi.  Asta a fost prima băşină, dintr-o serie de multe mii care vor urma…

 

 

 

 

P. S. : După un timp, ajungi să te băşeşti şi s-o bagi cu capul sub plapumă şi să o ţii acolo, până se înverzeşte la faţă…  Doar te iubeste, n-are ce să zică !  Doar nu te-o părăsi ea pentru o băşină nevinovată !

P. P. S. :  Dacă se supără, poţi să-i promiţi că îi cumperi o mască de gaze…

 

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: