A venit şi a trecut… Ziua asta …

 

Am mai îmbătrânit cu încă un an…  Asta e cea mai mare realizare a mea din ultimele 12 luni…  52 de săptămâni, 365 de zile  ( Păi, ori suntem golani, ori nu mai suntem, nu !? ) …  La fiecare aniversare a zilei de naştere, îţi aduci aminte de unde ai pornit…  Mă rog, de unde am pornit cu toţii…  Nu ştiu ce memorie au unii, şi care este primul moment din viaţa lor, pe care şi-l amintesc, dar eu am o memorie foarte bună…  Îmi aduc aminte de când eram mic, mic-mic de tot, nici nu eram născut…  Era toamnă, o noapte de octombrie, când am plecat cu tata şi m-am întors cu mama…  Apoi naşterea, unii spun că-i cel mai frumos moment…  Eu ştiu doar că toţi ieşim la fel :  urâţi, goi şi cu faţă de broască !   Nici nu apucăm să ieşim bine la lumină, că avem parte de prima decepţie din viaţa noastră…  Şi anume :  suntem despărţiţi de cel mai bun prieten : cordonul ombilical !  Apoi urmează motive de bucurie pentru neamuri şi alte rude uitate, care au găsit, în sfârşit, un motiv să vină ca să bea şi să mănânce pe banii părinţilor mei, cică în cinstea mea…  Dar mie nu mi-au dat ăştia decât lapte !

După o vârstă, începi să ai prieteni, cunoştinţe…  Care foarte rar se întâmplă să-şi aducă aminte de ziua ta !  Ce pula mea, până la urmă, e doar o zi în calendar…  Prea puţini îşi aduc aminte de ea.  Unii obişnuiesc să-şi anunţe prietenii cu câteva săptămâni înainte, pentru că, în ziua cu pricina, să se simtă şi ei băgaţi în seamă.  Dar nici aşa nu-i bine, că apoi trebuie să le faci cinste…  Să-i scoţi în oraş, şi poate tu n-ai bani, sau n-ai chef de toţi !  Să nu uit de mesajele de la miezul nopţii, când fiecare în parte vrea să fie primul care îţi spune  „ La mulţi ani ”  , şi dă-i SMS omului, ca să-l trezeşti din somn !  Şi ce mesaje, unele mai pompoase ca altele…   Dar toate se termină cu banalul  „ La mulţi ani ! ” …  Mie nu-mi place urarea asta, ce mama dracului, am 30 de ani şi nu sufăr de nimic, e clar că o să mai trăiesc mulţi ani !  Dacă o să-mi mai uraţi de multe ori asta, poate că ajung să vă îngrop pe toţi !

Hai, Ciao, fir-aţi ai dracu’ de simpatici !
P. S . :  Noroc că ziua mea de naştere a picat anul ăsta în wichend ( am scria aşa intenţionat ) şi nu eram nici în oraş…

 

 

 

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: