Manualul sodomiştilor

        Dedicaţie pentru băieţi de băieţi, şmecheri de şmecheri, băieţi de cartier şi prinţese, regine, împărătese, fetiţe adevărate, curve invidiate, etc. …   Tocilarii n-au voie !  🙂

       ATENŢIE !!!
Conţine cuvinte explicite…   Interzis sub 18 ani !  🙂

       Stând de vorbă cu nişte prieteni la ceas de noapte şi la o sticlă de băutură spirtoasă ( în fine, erau mai multe ) , a venit vorba şi despre treaba ruşinoasă, dar frumoasă…  Din una în alta, discuţia a alunecat uşor ( exact ca licoarea bahică pe gât ) în altă direcţie : sexul anal !  Adică atunci când împingi moluzul la deal… Cum, când şi de ce să-ţi fuţi muierea-n cur ?  Cum reuşim să ne convingem prietena/iubita să accepte să o facă ?  Folosesc sau nu prezervativ ?  Ce e mai plăcut : normal sau în cur ?  Ce creme ar trebui folosite ?  Ce se întâmplă dacă o fut în cur ?  Cum e prima dată ( răspuns evident : CA A DOUA OARĂ !!! )  ?  E bine ca femeia să se fută în cur ?  Şi lista poate continua…

       Dar, dintre toate, asta e preferata mea :  Dacă o fuţi în cur, poate rămâne gravidă ?  ( Desigur că da, cu condiţia să ejaculezi în vagin !!! )

        Unii oameni se zbat să combată sărăcia şi foametea din lume, dar ăstea sunt nişte nimicuri…  Noi avem probleme mai importante de dezbătut !  Şi aşa nu aş avea ce face cu un premiu Nobel, poate doar să sparg nuci cu el …

        Între bărbaţi e de înţeles să fie homălăi, din moment ce nu mai au altă opţiune, dar, la femei… Ce dracu’ !?  Doar sunt atâtea posibilităţi… Tocmai locul ăla neplăcut ?  Oameni buni, ARE ALT SCOP !!!
       Prin urmare, după multe meditări, am reuşit să încropesc un manual de întrebuinţare a curului…  Pentru futut…

       Să începem…

       Important este, înaintea fututului în cur, regimul alimentar al prinţesei…  Pentru o desfăşurare cât mai reuşită a evenimentelor şi senzaţii cât mai tari, vă recomand să îndopaţi prinţesa, cu aproximativ 2-3 ore înainte, cu o shaormă şi un iaurt ( iaurtul e baza, peste shaormă puteţi sări ) , după care să îi daţi o bere rece ( merge la fel de bine şi un compot, dacă tipa nu bea alcool ) .  Această combinaţie va asigura relaxarea maximă şi lubrifierea găozului bagaboantei…  E garantat 100 % .
        Bun, ai ajuns cu gagica în pat, îi scoţi boarfele, o pui cu muia la cearşaf, şi i-o bagi în fofoloancă…  Trebuie să începi futingul în stilul ăsta, e obligatoriu !

       În timp ce dai la buci, îi desfaci bucile cu mâinile şi ocheşti bine găozu…
Pui o mână pe pulă şi cu mâna ailaltă o ţii de burtă pe prinţesă… Atenţie, tre’ să o ţii bine, dar să nu strângi ca ţăranu, că se prinde ce ai de gând…
După ce ai ajuns în poziţia asta, totul depinde de viteză. Important e ca viteza ta să fie mai mare decât a ei.

       Scoţi pula din fofoloancă, după care, că tot ţi-am zis să ţii pula cu mâna şi să te holbezi bine unde-i găzozu, i-o înfingi în cur dintr-o singură mişcare…  E important să ocheşti bine, ca să nu ratezi, şi să împingi cu putere !

       Dacă prinţesa urlă, n-o băga în seamă, e de plăcere şi face fiţe… Dă-i tare mai departe !
Dacă cumva se smuceşte şi zguduie prea tare, e tot de plăcere, şi d-aia ţi-am zis să o ţii cu mâna de burtă, să nu sară din pulă de atâta fericire.

       O să urle, o să zbiere, cu cât împingi mai tare şi mai repede, cu atât o să se simtă prinţesa mai mişto… Chestia asta e exprimată clar de răgetele ei.

       Ca alternativă, dacă e prinţesă cu iniţiativă, tu stai pe pat, cu pula-n sus, prinţesa se urcă cu picioarele pe un scaun, se întoarce cu curu’ la tine, se apleacă puţin, flexează genunchii, îşi desface bucile cu mâinile, apoi îşi dă drumu’ pe spate, cu genunchii flexaţi, astfel încât să pice direct cu curu-n pulă.

         Nu te va uita niciodată…   Garantat !

 
P. S. : Dacă nu urlă când i-o bagi în cur, înseamnă că nu are numai fofoloanca cât găleata, ci şi curul, şi probabil, atunci când ai pupat-o pe bot, ai pupat în pulă 3 oraşe !

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to Manualul sodomiştilor

  1. Alex says:

    Ahahahahahahhaha ESTI GENIAL !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: