A fi sau a nu fi curvă…

      Alt lucru care-mi place foarte mult (dar mult de tot) e atunci când fetele se acuză unele pe altele de preacurvire. Nici bărbaţii nu le acuză atât de mult precum se acuză ele.

      E amuzant cum acuzata face lucruri rele-rele, în timp ce acuzatoarea, deşi face la fel, nu e chiar la fel…

       La minunatul loc de muncă pe care îl am, sunt înconjurat de muieri…  De fapt, cred că 80 % din personalul instituţiei este format din femei…  Nu ştiu cu exactitate, nu am făcut recensământul pe sexe…  Chiar nu mă mai mir de ce mereu mă trage curentul…  La câte găuri sunt în jurul meu, bine că nu am rămas anchilozat până acum ( şi sper să nu se întâmple ) …  În fine, bat câmpii…  Revenind la tema de azi…

       Azi, ieşind să mă afum puţin, am auzit două femei discutând despre o a treia care este în proces de divorţ ( şi care, bineînţeles, nu era prezentă )  :  „ Curva asta, aşa merită !  Păi, la câţi bărbaţi i-au dat kilometrajul peste cap, nici nu mă mir că o părăseşte bărbatu-su !  Şi are o bomboană de bărbat. ”  ( Nu pot reproduce limbajul colorat pe care îl foloseau…  Sincer, nu îmi place să aud asemenea cuvinte ieşind din gura unei femei ) …

       Fiind întrebat care e părerea mea, am răspuns politicos (ca un băiat finuţ ce sunt 🙂 ) că e un subiect care nu mă priveşte (fiecare şi le ştie pe ale lui) …

       Ţin să menţionez că ambele sunt divorţate…

       Câteva ore mai târziu, ieşind iar la ţigară, dau tot peste ele…  De data asta era prezentă şi colega în cauză ( cea care divorţează ) …  Şi ce o mai compătimeau…  De data asta, responsabil pentru divorţ era soţul  ( Soţ pe care îl cunosc personal şi despre care pot spune cu mâna pe inimă că ar fute orice femeie… Nu contează cum arată, cum se îmbracă, ce studii are, câţi dinţi are în gură…  Gaură să aibă !!! ) .

      Asta m-a dus cu gândul la următoarea întrebare : „Când o femeie este catalogată drept curvă ? ”

      Scriind aceste rânduri, mi-am adus aminte de o întâmplare la care am asistat anul trecut într-un local cu pretenţii… Aşteptând la bar să ni se elibereze masa ( pentru care chipurile aveam rezervare ) , două practicante ale celei mai vechi meserii din lume au început să se certe…  Una îi luase celeilalte un client…  La un moment dat, fază dură…  Suna cam aşa :
      ” – Du-te, fă, dracu’ de curvă !
       –  Cine, fă !?   Eu !?!   Tu nu te uiţi la tine ? ”

       Să revenim…

        Avem de-a face cu un cuvânt puternic…  Poţi să-i spui uneia că e proastă, că e urâtă, că târâie piciorul, că e nesimţită…  Orice poţi să-i spui, dar dacă o faci curvă…  S-a terminat cu joaca !

        Aşadar, să vedem când o femeie este curvă, iar cea care o judecă, deşi face exact acelaşi lucru, nu e…

      1.  Eşti o curvă dacă faci sex cu :

a) Bărbatul alteia.

      E grav să faci aşa ceva…  Sigur, nu există un act de proprietate care atestă că el e al ei, dar…  Se plimbă amândoi prin parc ?  Se plimbă…  Se ţin de mână ?  Se ţin…   E al ei, clar…  ( Şi acuzatoarea face sex cu al alteia, dar ea are gânduri serioase cu el…   Bine ???? )

b) Bărbat căsătorit.

      Şi mai grav decât punctul a) …  ( Şi ea face la fel, dar ăla o să divorţeze şi o să o ia pe ea…  Deci ea nu e curvă ) .

c) Cu o altă femeie.

      Nasol rău…  Rişti multe, inclusiv bătaie de la Dumnezeu…   ( Ea doar s-a pupat, nu a făcut sex…  S-au pupat pe gură, pe ţâţe şi puţin – 3 minute – între picioare…  În plus, era cu cea mai bună prietena a ei, deci nu se pune… )

d) Cu doi bărbaţi în acelaşi timp.

      Aoleu…  Deci, dacă o chestie intră unde trebuie, unde intră a doua chestie ?  Nici nu vrem să ne gândim…   ( Ea a încercat doar o dată, ca să vadă cum e.  A doua oară, doar să fie beată sau fumată…  Sau într-o depresie…  Ceva…   Altfel, nu !!! )

e) Cu un bărbat şi o femeie în acelaşi timp.

      Bine…  O femeie era rezolvată…  Dar cealaltă ce făcea ? Goblenuri, sau îl urmărea pe Radu Vâlcan în “ Iubire şi onoare ” şi suspina că e luat ?  ( I s-a întâmplat şi ei, dar nu e la fel…  În cazul ei, cealaltă femeia doar se uita…  Ok, a intrat şi femeia în joc, dar la sfârşit…  Când ea se săturase…  Nu-i totuna. )

f) Cu doi bărbaţi în aceeaşi perioadă de timp.

      Adică ” ieşi ” cu unul şi, pe lângă asta, ” ieşi ” şi cu altul…  Urât…  Urât de tot !  Asta e înşelăciune pe faţă.  Păi, eşti fată sau bărbat ?  Ce dracu’ !?!   ( Ce !? Şi ea face asta ?  Bine, măi, dar doar pe primul îl iubeşte…  Al doilea arată bine…  Şi ce ne băgăm noi ?  E viaţa ei… Face ce vrea… DA ??? )

g) Cu mai mulţi bărbaţi în aceeaşi perioadă de timp.

      Mega – curvă…  Esenţă de curvă…   ( Ştiu, a fost şi ea cu cinci tipi.  Dar ea era într-o perioadă de căutări…  Când s-a culcat cu al doilea, nu credea că se va mai culca cu primul…  Al patrulea i-a zis că o ia de nevastă…  Al cincilea i-a promis că…  Nici nu mai contează… Atunci era şi în timpul liceului…  Era şi ea mică… )

h) Cu un bărbat mai bătrân.

      Ăstea ar trebui biciuite în public.  ( Haide, măi, că al ei e doar cu 14 ani mai în vârstă…  Şi, n-ai văzut că nu-i dai anii pe care îi are ?!  Juri că are 25…  Şi e aşa de copilăros… )

i) Cu un băiat mai tânăr.

      Păi, ce faci !?!  Îl iei de crescut ? Fă, curvo, lasă-l în pace, să iasă cu ălea de vârsta lui…   ( Cu David al ei, e altceva… E foarte matur în gândire şi foarte responsabil…  Cum rar întâlneşti…  Da, are 18 ani, dar şi 18 centimetri…  Îl ştiu şi părinţii, deci nu e la fel… )

j) Cu…   În general, dacă faci sex.

      Aşa ne-a fost vorba !?  În loc să fii fată serioasă, să nu cedezi presiunilor, să nu te laşi convinsă de porcii de bărbaţi, tu faci exact pe dos !?!   (Cum adică ” O face şi ea ” !?  Păi, vrei să moară virgină !?  Ca să nu mai zicem că…  Ea nu face sex, ea face dragoste !!! )

2.  Eşti o curvă dacă faci :

a) Sex oral.

      Scârbos…  Absolut scârbos…  Doar ce mă gândesc şi mă ia cu greaţă…  Ce parte a corpului poate fi mai scârboasă decât organul genital ?  Nu e ca mâna sau piciorul… Pe mâini te speli, la carici ce-i mai faci ?  Curg şi diverse chestii din el… Bleah !   ( Ştiu…  Şi ea o face zilnic, dar e cu iubitul ei stabil.  Ce ?  Vrei să-l piardă !?  Şi dacă ea nu face, nu îi face nici el…  Şantajistul dracului !!! )

b) Sex anal.

      Ne-am tâmpit la cap !?!  Sex anal ?!?!?!? De unde vii, fă ?  De pe centură ?   ( Iubitul ei se foloseşte doar de deget…  Nu e sex anal… )

3.  Eşti curvă dacă nu faci 1. şi 2. dar, totuşi, te masturbezi.

      Nu te mai satură pământul…  De două ori pe zi ?!?!?  Vaaaai !!!   ( Ea nu a făcut aşa ceva NICIODATĂ !!  Şi nici nu va face.  Da, au trecut 7 ani de la ultimul contact sexual, dar e încă pe baricade…  Ce face sub duş 50 de minute în fiecare zi ?  Se spală, normal…  Şi insistă mai mult asupra anumitor zone…  Să se ia…  Ce, ea e ca jegoasele ălea !? )

4.  Eşti curvă dacă nu faci 1. , 2. şi 3. dar, totuşi, te îmbraci provocator.

      Păi, ce faci ?  Joci murdar ?  Bine că eşti tu slabă şi îţi pui tu fustă scurtă… Curvo !!!   ( Da, şi ea se mai îmbracă aşa, dar nu mereu…  Doar la muncă, la petreceri sau la întâlniri cu gaşca…  În rest e în pantaloni strâmţi, în care se simte foarte bine… )

5.  Eşti curvă dacă faci sex contra cost.

      Asta se numeşte prostituţie şi nimic mai mult…  E definită şi în DEX …   ( I s-au lăsat şi ei bani pe noptiera de lângă pat, dar…  Aşa, că a vrut el…  Ea doar a zis că stă prost cu banii.  Un gest frumos, dar chiar nu era nevoie… )

6.  Eşti curvă dacă faci sex pentru alte bunuri materiale.

      Cel mai josnic lucru !  Să pui bărbatul să-ţi cumpere ceva după o noapte de hâţa – hâţa …  ( Ea nu face aşa ceva…  Ei merg împreună la cumpărături…  De 6 luni plăteşte numai el, dar când o să se angajeze şi o să aibă şi ea bani, o să plătească şi ea…  Ia să vezi ! )

7.  Eşti curvă dacă vorbeşti de o a treia persoană fără să fie de faţă.

      O curvă cu două feţe…  Un gunoi !  Foarte urât din partea ta…   ( Ea nu bârfeşte…  Ea are opinii personale şi pertinente care nu trebuie să fie auzite de a treia, ca să nu se simtă nasol… )

8.  Eşti curvă dacă te uiţi la filme porno.

      Filmele ălea sunt pentru bărbaţi, nu pentru femei…  Cum te poţi uita la aşa ceva !?!   ( Ea se uită doar ca să vadă ce pot să mai facă oamenii pentru bani…  Chiar i s-a propus să joace într-un astfel de film…  Şi, după 3 săptămâni de gândire, a spus un NU hotărât !!! )

9.  În fine, eşti curvă dacă trăieşti, dacă respiri, dacă te mişti.

      TOATE femeile sunt curve, cu excepţia lor : Mihaela Rădulescu ( pe care o admiră ) şi prietena ei cea mai bună…  Nu înţelege de ce nu e respectată şi apreciată pentru asta…

 

       A… Să nu uit…       TOŢI bărbaţii sunt porci !!!!

      V-am pupat.

P.S. : Oameni buni, aveţi grijă…   Nu fiţi curve ( cu două feţe ) !!!!

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to A fi sau a nu fi curvă…

  1. Ghizmo says:

    femeile care umblă cu bărbaţi nenumăraţi sunt curve; bărbaţii care schimbă multe femei pt. frecuş sunt macho 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: