Eu ştiu ce vreau de la viaţă !?

      Discutam mai  deunăzi cu… Cu o persoană importantă şi ajunsesem amândoi la concluzia că e mare ruşine printre muritorii care suntem să nu ştim ce vrem de la viaţă…

      Cum să zic… Dacă într-o conversaţie pe mess sau la un pahar de hamei fermentat, nu ajungi în 10 minute la problema asta filosofică, degeaba te-ai mai apucat…

      Se pare că orice moluscă cu care intri în vorbă, ştie ce vrea de la viaţă, dar îţi va demostra ţie în mai multe moduri că tu nu ştii… Dacă marii gânditori ai planetei se ceartă încă pe tema asta, noi, în schimb, mâncăm subiectul pe pâine prăjită în toaster şi dăm lecţii de viaţă cui vrea şi cui nu vrea să asculte.

      De fapt, explicaţia e foarte simplă…  Se reduce, de fapt, la talentul nostru de a vărui intenţiile cu tentative de cultură şi inteligenţă.

Situaţia unu :

       Eşti un băiat… Aşa, plin de bărbăţie, cum stai tu pe scaunul tău şi rumegi chipsuri… Şi te trezeşti în faţă cu o fată… Te uiţi frumuşel la poze şi ai o pornire aşa, interioară şi sensibilă, plină de profunzime să o alergi prin pat !
O inviţi pe la tine… Normal, să vă uitaţi la filme toată noaptea…  🙂  
Dacă vezi că ezită, că începe să se scuze… I-o zici, pentru că merită :
” Nu ştii ce vrei de la viaţă ! ” …

      I-ai tras-o ! Gata… Ea o să încerce explicaţii : ” Stai, măi, că nu e vorba de asta, că nu e aşa…”  Nu mai contează… Ai servit un as (mă refer la serviciul de la tenis, când oponentul nu mai are nicio replică) şi ai fifty-love…  Ai fost filosof  înaintea ei şi stai bine în joc acum…

Hai, mai ia un chips !

Situaţia doi :

      Eşti o fată…  Aşa, născută fată… Singurul lucru semnificativ în viaţa ta, a fost ziua naşterii… În rest, nişte alte zile… Dar tu eşti mândră de tine… Doar ai ţâţe şi cur (mai au şi alte 3 miliarde şi jumătate de femei de pe pământ, da’ nu-s ca ale tale) !

      Şi te trezeşti conversându-te de trei săptămâni bune cu un băiat care îţi place. Când te uiţi la el simţi că ţi se scurge ceva pe picior…  Şi e şi băiat de patron… Are şi merţan… Ce să mai ? Iubire mare !

      După atât amar de vreme de stat de vorbă trebuie să îl întrebi când te duce la altar… Că doar nu o să rămâi aşa, când se omoară atâţia peţitori la uşă…  Dacă vezi că o dă din colţ în colţ, i-o  zici, nu-l laşi :
” Nu ştii ce vrei de la viaţă ! ” …

     El o să zică : ” Pisi, stai aşa… Că am şi eu nişte probleme acum, că e criză… ”

     Ce mai contează ?  I-ai zis-o !  Bravo ţie… 😛

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

One Response to Eu ştiu ce vreau de la viaţă !?

  1. Iustin says:

    de fapt expresia aceasta s-a format din înțelesul cuvântului păcat = a ținti spre un lucru și a nimeri altceva, a devia.
    dacă în drumul dorit parcursul este împlinit fericit, știi ce vrei de la viață.
    dacă nu… rezultă altceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: