Valoarea mea, valoarea mea ? Nu ştiu d-astea!!!

      Azi l-am întrebat pe un coleg de birou dacă ştie unde e un fax primit în urmă cu două zile…  Mintea mea creaţă trebuia să se strofoace şi să-i conceapă un răspuns oficial… Răspunsul a venit simplu: „Nu ştiu d-astea!” … Am rămas interzis, uitându-mă la el ca boul la poartă nouă…

      Mă frapează prostia şi incultura românilor… La toate colţurile de stradă auzi numai citate din clasici…  „Nu ştiu d-astea!” şi ” Să-i piş în freză!” au devenit un brand naţional (frunza aia veştejită păleşte şi mai tare în comparaţie cu ele)… Mă îndoiesc că mai există cineva care să nu ştie despre ce e vorba, dar, pentru orice eventualitate, aici sunt link-urile :

http://www.youtube.com/watch?v=3gsNA0H3-RQ

http://www.youtube.com/watch?v=vDo0wTQHbno

      Cel puţin, în cazul primului, e de înţeles, deoarece e o persoană cu handicap din Piatra Neamţ…

http://youtube.com/watch?v=9JEkB-L89Os

      Ce vină are el că s-a născut cu asemenea probleme? N-a fost destul de vitregă soarta cu el? Ce drept avem noi să-l judecăm?

      Întrebarea mea e următoarea: El e prostul, pentru că a fost cinstit şi a zis „Nu ştiu” …  Sau noi, pentru că l-am copiat, precum papagalii !?

      Adevăratele vedete nu sunt băgate în seama… Oamenii cu adevărat importanţi şi care au însemnat ceva pentru această ţară, au murit şi continuă să moară în mizerie… Uitarea îşi aşternele hainele grele şi pline de praf peste ei… Câţi dintre noi au citit „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Ion”,  „Ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi”… Câţi dintre noi ştiu să numească un scriitor care a făcut parte din Şcoala Ardeleană sau un prozator postbelic? Cine a răsfoit măcar o dată „Istoria literaturii române de la origini până în prezent” ? Cine mai ştie numele celui care a creat vaccinul antitific sau primul avion cu reacţie (nu erecţie, cum ar fi tentate să citească multe capete luminate) ? Răspunsul e evident şi simplu : NU ŞTIU D-ASTEA!!!

      Adevăratele valori ale României de azi sunt Zăvoranca, Columbeanca, Nikita, Naomi, Fernando, Becali, Sexy Brăileanca, năsoasa de Tonciu, Sânziana (adevărat grăieşte numele ei de Buruiană), Simona Sensual, Diaconescu… Şi lista poate continua la nesfârşit…

      Şi e vina lor că sunt vedete? NU !!!! E vina noastră, a tâmpiţilor… Noi i-am făcut vedete!

      După enumerarea asta de vedete, vă rog să mă scuzaţi 5 minute… Mă duc la baie, îmi vine să borăsc… SHIT !!!!  Şi abia mâncasem…

      Dacă nu ar fi existat vedetele ăstea de plastilină, mă întreb… Cu ce pula mea se ocupau acum Bendeac, Huidu şi Găinuşă… Poate spălau maşini, beau cola şi spargeau seminţe împreună cu Sorin Ţiganu…

     La ultimul sondaj de opinie am aflat cu stupoare că sunt mai mulţi români care au auzit de divorţurile mondene – Buzuca de Pepe (acest El Mariachi al României) şi Monica de bunicuţul ei sponsor – decât cei care ştiu că în parlament s-a votat împotriva moţiunii (mă îndoiesc că ştiu măcar ce înseamnă acest cuvânt), deci împotriva schimbării (în bine, în rău, nu contează… Era totuşi o schimbare…) ; că aleşii noştri ne fac de o materie maronie şi urât mirositoare peste tot în lume ; că aceiaşi aleşi ai noştri votează legi în parlament, legi care ne vor transforma în iobagi (dar nu în sensul plăcut – pentru cei care nu înţeleg, îi îndemn să consulte DEX-ul)… Dar ce pizda măsii ?!?!  Trăiască Zero TV şi Taraf TV !!!!

      Eu i-aş sfatui pe patronii de televiziuni să le desfinţeze emisiunile lui Ciutacu, Gâdea, Moraru, Hurezeanu, şi care or mai fi, şi să le înlocuiască cu emisiuni de divertisment şi mondenităţi… Oricum românul preferă să se uite la unul care rage ca boul în călduri sau la altul care aruncă cu euroi în fufe mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate şi se laudă cu valoarea lui, ca să nu mai pomenim de cel cu ştirile senzaţionale; şi nu la cei care analizează creşterea preţului carburanţilor şi al gigacaloriei şi scăderea nivelului de trai… Şi dacă tot am început, hai să desfinţăm şi jurnalele de ştiri, oricum nu le urmăreşte nici dracu’… De ce să nu-i lungească emisiunea lui Măruţă? Doar are rating mai bun… Ce contează că plodul zbiară lângă tine de foame? Încă 5 minute şi-i serveşti mondenităţi pe pâine: cu cine se mai fute Poponeţ, ce culoare au avut chiloţii purtaţi de Crudu aseară în Bamboo… Probleme de importanţă naţională, dom’le !!!

      Sincer, nu m-aş mira, la gradul de cultură al românului, ca următorul preşedinte al României să fie domnul care deţine Zero TV, are yacht, elicopter, şi ce pula mea o mai fi având, că doar nu sunt de la Fisc să ştiu… În cazul ăsta, mă mut în Swaziland…

      E o vorbă din bătrâni : „Ţara arde şi pizda se chiaptănă!” .   Şi văd că noi o respectăm cu stricteţe… Doar e o datină străveche, nu?

     After all, what the fuck!?!?  Romania, a beautiful country!  The Carpathian Garden… Vorba lui Mărgineanu : „Mă câcăi în fundu’ curţii, galben ca lămâia…”

      ROMÂNIA …  TREZEŞTE-TE !!!!!!!!!!!

Anunțuri

Despre tzunoi
Sictirit pe viata. Mi s-a facut lehamite de ceea ce vad in jurul meu: pe cine promovam ca vedete, pe cine alegem sa ne reprezinte, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: